donderdag 5 september 2019

Back to School/work: schoenen voor jou en je kids

Een nieuw schooljaar is van start gegaan en we moeten weer hard aan het werk. Ondanks dat we nog even hebben kunnen nagenieten van de tropische temperaturen, slaat het weer nu toch echt om. En dat is misschien helemaal niet zo erg, want dat betekent dat we nieuwe schoenen mogen kopen.

Voor de kids
Laten we beginnen met de groep die het snelst schoenen verslijt. Omdat kinderen vaak in de pauzes op school actief zijn, zijn we op zoek naar een paar dat tegen een stootje kan. Het is belangrijk dat erop wordt gelet of er genoeg groeiruimte aanwezig is, maar ook of de schoenen wel goed blijven zitten tijdens het rennen. Soms kan een extra badstoffen zooltje een uitkomst zijn. Daarnaast is het handig als je kind de schoenen zelf gemakkelijk aan en uit kan doen, in verband met het omkleden voor de gym.
Deze leuke van Converse voor de jongens hebben een sterke verstevigde neus. Dit model heeft een gemakkelijke instap door de elastische veter en het klittenband. Heel stoer zijn ook deze mooie groene van Kipling, uitgevoerd in echt leer en met een handig ritsje aan de zijkant.
Voor de meiden hebben we dit model van Shoesme, ook met een ritsje en met een prachtige bloemen print. Iets stoerder (maar nog steeds heel erg schattig) is dit zwarte paar van Nike met elastieken veters en klittenband, uitgevoerd in kleinere maatjes.

Voor jou
Of je nu op zoek bent naar een paar comfortabele gympen of een paar classy hakken voor naar je werk, we hebben het allemaal! Werk je bijvoorbeeld in de zorg of de horeca of heb je een andere baan waarbij je veel moet lopen? Kies dan voor schoenen met een goed voetbed en kijk naar onze comfortmerken, zoals Ecco, Ara, Gabor, Rieker, FitFlop of Skechers. Op deze sneakers van FitFlop moet jij het zeker een hele dag kunnen uithouden. De microwobbleboard zool bestaat uit drie lagen en is speciaal ontworpen om schokken op te vangen en de druk op de onderkant van je voet gelijkmatig te verdelen. Een voorbeeld van een pump met langdurig loopcomfort, is deze van Ara, uitgevoerd in een mooie najaar kleur en trendy print.

De keuze is reuze, dus kijk vooral eens op de website of in een van onze winkels rond om de nieuwe collectie te bewonderen!

Geschreven door

Iris

Iris

Blogger, Medewerkster Nelson Emmeloord