Back to school & work: matching schoenen voor ouder en kind

Na een heerlijke vakantieperiode is het weer tijd om aan het werk of naar school te gaan. Soms kan de motivatie hiervoor nogal zoek zijn, en dus is het belangrijk om jezelf (en je kids) op te peppen om het nieuwe seizoen goed van start te gaan. En hoe doe je dit beter dan met een paar trendy, matching schoenen? In deze blog lees je daarom alles over de leukste matching schoenen voor ouder en kind.

Beige boots

Vorig seizoen zagen we al de opmars van deze grote nieuwe favoriet: de beige boot. Waarom deze zo populair is? Het is een frisse variatie op de klassieke zwarte boot en is even gemakkelijk te combineren met al jouw looks als een zwart exemplaar. Nog leuker: als je de boots combineert met een geheel beige/off-white outfit, volledig volgens de laatste trends. Gelukkig shop je voor zowel dames als meisjes stoere boots in deze trendy seizoenskleuren. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Nelson Kids collectie, en voor dames bij onder andere Buffalo, G-Star en PS Poelman.

Nelson Kids - Veterboots - Beige
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Beige
Shoesme - Rits- & gesloten boots - Ecru
Buffalo - Veterboots - Beige
Nelson - Chelseaboots - Taupe

Colorful sneakers

De tijd van enkel witte en zwarte sneakers ligt ver achter ons. Dit seizoen maken we bij elke outfit een statement doordat de sneakers uit de nieuwe collectie zijn voorzien van vrolijke kleurtjes die meteen in het oog springen. Dit maakt het dragen van sneakers voor kids natuurlijk meteen extra leuk. En het √°llerleukste: deze trend is er voor iedereen! Check voor kids eens bij merken als New Balance, Shoesme en Puma. Colorful sneakers voor dames vind je bij Diadora, PS Poelman en Steve Madden. En ook heren worden in deze trend niet overgeslagen: bij de merken Diadora, Ambitious en Nike zit je goed.

Shoesme - Lage sneakers - Zwart
Steve Madden Pitty - Dad Sneakers - Rood

Stoere veterboots

Misschien wel een van de meest geliefde schoenen voor het najaar: de veterboot. Dat is ook niet heel gek, aangezien veterboots elke outfit een stoere look geven, en laat die look nou extra in style zijn dit seizoen. Of je nu als ouder wilt matchen met je dochter of zoontje: veterboots zijn er voor iedereen. Kies voor een paar klassieke, trendy Dr. Martens boots of ga voor een matching paar van ons eigen Nelson en Nelson Kids label. Voor een iets stoerdere variant, kiezen dames voor de veterboots van onder andere Buffalo.

Nelson Kids - Veterboots - Zwart
Dr. Martens Pascal 1460 - Veterboots - Bruin
Shoesme - Veterboots - Zwart
Dr. Martens - Veterboots - Zwart

Met de schoenen uit deze blog stappen jij en jouw mini-me gezamenlijk stijlvol en on-trend het nieuwe schooljaar in of de werkvloer op. Heb jij al een favoriet paar gespot? Je shopt het volledige aanbod nu op nelson.nl of kom langs in een van onze winkels.