Skechers Benago Hombre
Skechers Benago Hombre

Lage sneakers

Skechers Benago Hombre Lage sneakers - blauw

99,99
v.a. 99,99
Kies je maat
40
41 laatste!
42
43
44
45
46
47,5 uitverkocht
Ontvang melding
48,5 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Morgen vóór 23.00u besteld, dinsdag in huis
Omschrijving Skechers Benago Hombre
Artikelnummer 1111102351-50

Skechers Benago Hombre heren sneaker

Optimaal comfort ervaar je met deze sneakers van Skechers. Laat ze niet aan je voorbij gaan!

Uitgevoerd in een combinatie van imitatieleer en leer. De boot is goed bestand tegen water en hierdoor de ideale sneaker voor het najaar.

Gevoerd met zacht textiel dat fijn aanvoelt. Door de gewatteerde enkelkraag heb je meer zachtheid om je hiel tijdens het lopen.

Voorzien van Skechers' Gogamat Arch-voetbed. Deze biedt ultieme demping en lichte ondersteuning onder de boog van de voet. Hiermee zijn vermoeide voeten verleden tijd.

Afgewerkt met een rubberen loopzool met een goede schokabsorberende werking. De antislip vlakken onder de neus, hiel en langs de buitenzijde van de zool bieden uitstekende grip op alle ondergronden.

Artikel
1111102351-50
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Blauw
pasvorm
Groot
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder en leer
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Al bijna 30 jaar ontwikkelt Skechers producten die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. Deze kenmerken vormen de basis van het meest veelzijdige assortiment binnen de markt. Skechers schoenen voldoen aan de wensen van de klant op gebied van footwear voor heren, dames en kinderen wereldwijd. Skechers biedt voor ieder wat wils; van casual lifestyle collecties en een kindercollectie met lampjes tot high performance sportproducten. Deze collecties samen vertegenwoordigen alles waar Skechers voor staat. .
Skechers

Laden..