Shabbies Amsterdam Nova Lofa
Shabbies Amsterdam Nova Lofa

Espadrilles

Shabbies Amsterdam Nova Lofa Espadrilles - wit

139,99
v.a. 125,99
Kies je maat
36
37 laatste!
38
39
40
41 uitverkocht
Ontvang melding
42 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Shabbies Amsterdam Nova Lofa
Artikelnummer 1222102410-22

Shabbies Amsterdam Nova Lofa dames espadrille

Deze sportievere uitvoering van de espadrille van Shabbies Amsterdam loopt heerlijk comfortabel en heeft leuke stikseldetails op de neus.

Vervaardigd van soepel leer dat duurzaam geproduceerd is en gecertificeed is door de Leather Working Group. Via deze weg steunt Shabbies de verantwoorde productie van leer waarbij de natuur minder belast wordt.

Gevoerd met suède. Dit materiaal voelt zacht aan en is met zijn goede vocht- en warmteregulatie bevorderend voor het voetklimaat. De voeten en espadrilles blijven hierdoor langer fris.

Voorzien van een uitneembaar leren voetbed. Het licht voorgevormde voetbed heeft een uitstekende demping en kan plaats maken voor eigen zolen.

Afgewerkt met een extreem flexibele loopzool die de bewegingen van je voet naadloos volgt. De rubberen loopzool biedt daarnaast ook goede grip en stabiliteit.

Artikel
1222102410-22
Merk
Categorie
Espadrilles
kleur
Wit
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Suede
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Het merk is in 2005 opgericht door Fred de la Bretoniere en werd al snel een groot nieuw, populair schoenenmerk. Shabbies Amsterdam is een merk dat verschillende soorten schoenen van hoge kwaliteit aanbiedt, geïnspireerd op de sterke eigenzinnige vrouw. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen en hebben verschillende designs. Elke schoen is uniek doordat de schoenen handgemaakt worden, hiermee getuigen ze de liefde die ze hebben voor het ambacht.
Shabbies Amsterdam

Laden..