Shabbies Amsterdam Nova
Shabbies Amsterdam Nova

Espadrilles

Shabbies Amsterdam Nova Espadrilles - zwart

129,99
v.a. 116,99
Kies je maat
36 laatste!
37
38
39
40
41 laatste!
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Shabbies Amsterdam Nova
Artikelnummer 1222102310-10

Shabbies Amsterdam Nova dames espadrille

Deze espadrille met sportieve look is echt een aanrader voor het voorjaar. Less is more.

Vervaardigd uit verantwoord geproduceerd leer van leerlooierijen die zijn aangesloten bij de Leather Working Group. Via deze organisatie steunt Shabbies de duurzame productie van leer.

Gevoerd met suède. Deze leersoort voelt heerlijk zacht aan en vormt zich makkelijk om de voet en neemt zo de ideale pasvorm aan.

Voorzien van een dempend leren voetbed. Met het ademend vermogen van leer en suède heb je een goede vocht- en warmteregulatie wat bevorderend is voor het voetklimaat. Het voetbed is tevens uitneembaar wat het mogelijk maakt om eigen steunzolen in de espadrille te gebruiken.

Afgewerkt met een sportieve rubberen loopzool. Door de segmenten in de zool is hij zeer flexibel en maakt hij de afwikkeling van de voet soepel.

Artikel
1222102310-10
Merk
Categorie
Espadrilles
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Suede
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Het merk is in 2005 opgericht door Fred de la Bretoniere en werd al snel een groot nieuw, populair schoenenmerk. Shabbies Amsterdam is een merk dat verschillende soorten schoenen van hoge kwaliteit aanbiedt, geïnspireerd op de sterke eigenzinnige vrouw. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen en hebben verschillende designs. Elke schoen is uniek doordat de schoenen handgemaakt worden, hiermee getuigen ze de liefde die ze hebben voor het ambacht.
Shabbies Amsterdam
Bekijk meer

Laden..