Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Guess schoenen en tassen voor dames

Guess schoenen worden sinds 1981 gemaakt. In dit jaar richtte de broers Paul en Maurice Marciono het merk op in Los Angeles. Guess heeft sindsdien hard aan de weg getimmerd en is inmiddels een begrip in de mode-industrie. Dit succes is onder meer te danken aan de schoenen van Guess. Deze zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit doordat er alleen premium materialen gebruikt worden. Dit resulteert in schoenen met een uitstekende pasvorm en een hoog comfort. Daarnaast zijn Guess schoenen ook mooi ontworpen. De combinatie van hoge kwaliteit en mooie designs hebben Guess schoenen razend populair gemaakt. Deze schoenen mogen daarom niet ontbreken bij Nelson. Bekijk de collectie en laat je verassen.

Guess schoenen online kopen

Wanneer je opzoek bent naar een mooi paar schoenen is het de moeite waard om de schoenen van Guess te bekijken. Niet alleen zijn de schoenen kwalitatief hoogwaardig, ook bestaat de collectie ieder jaar weer uit schoenen met mooie en unieke designs. Nelson heeft om deze reden een ruim aanbod samengesteld die onder meer bestaat uit Guess sneakers.

De mooiste schoenen bestellen bij Nelson

De schoenen van Guess zijn een echte aanrader. Kwaliteit, mooie designs en een goed prijs/kwaliteit verhouding maken de schoenen razend populair. Bij Nelson bestel je deze schoenen eenvoudig en veilig in onze beveiligde betaalomgeving. Zodra je hebt afgerekend komen de schoenen zo snel mogelijk jouw kant op. Bekijk daarom nu de collectie Guess schoenen bij Nelson.

Filters