maandag 11 april 2022

Tweede kans voor afgekeurde schoenen

Bij Nelson zetten we altijd graag dat stapje extra, zo ook als het gaat om duurzaamheid. Schoenen die retour komen met een klacht, ‘onparen’ of beschadigde artikelen die niet meer verkoopbaar zijn via onze winkels, nelson.nl of onze outlets, krijgen een nieuwe kans via onze samenwerking met 95percent.nl.

95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en een nieuw thuis te geven. Refurbished schoenen dus, voor een mooi prijsje. Dat is het resultaat. 95percent koopt bij ons schoenen op, van de mooiste merken, met een kleine of grotere imperfectie. Daarna nemen de schoenmakers ze onderhanden en het resultaat: Nagenoeg nieuwe schoenen met kortingen tot wel 75% op de reguliere verkoopprijs.

Door deze schoenen te laten herstellen en te verkopen in plaats van ze weg te gooien maken we hier een duurzaam proces van en daarnaast krijgen mensen ook nog eens een goede deal. Wil jij ook meehelpen aan een duurzame toekomst en heb je schoenen nodig? Neem dan vooral een kijkje op de site van 95 percent. De schoenen zijn allen voorzien van een sterrenbeoordeling, zo weet je exact de status van de schoen en de foto’s laten je precies zien waar je aan toe bent.

Samen maken we een stap richting een duurzame toekomst.