dinsdag 7 juli 2020

Nelson Schoenen opent Premium store in Zwolle

Hoofddorp, 07-07-2020 – Afgelopen weekend is een vernieuwde winkel van Nelson Schoenen aan de Diezerstraat in Zwolle geopend. De verouderde Nelson winkel is omgebouwd tot een Nelson Premium store, waar klanten een nog uitgebreidere collectie aan internationale schoenmerken voor dames, heren en kids kunnen vinden.

Service en beleving

Inmiddels is Nelson alweer een aantal jaren gevestigd in een deel van het voormalig V&D pand en daarmee een vertrouwd gezicht in hartje Zwolle. Begin dit jaar sloot de winkel om verbouwd te worden naar het Nelson Premium concept en sinds afgelopen weekend kunnen klanten weer terecht voor hun favoriete schoenen én meer, want aan de collectie zijn diverse nieuwe merken zoals Tommy Hilfiger en Calvin Klein toegevoegd. ‘Beleving, inspiratie en service voor onze klant staan voorop’, vertelt filiaalmanager Liesbeth van de Merwe enthousiast. Via de interactieve webzuil heeft de klant toegang tot een nóg bredere collectie. Is een schoen niet in de gewenste maat of kleur op voorraad in onze winkel, dan bestellen deze direct en wordt deze de volgende dag bij onze klant thuisbezorgd.’

Maatregelen
Uit veiligheidsoverwegingen in verband met COVID 19 laten de echt feestelijke openingsactiviteiten nog even op zich wachten. Maar een bezoek aan de winkel is zeker al de moeite waard. ‘Met de nodige maatregelen doen wij er alles aan om de klant een veilige en prettige shopervaring te geven en hopen vooral onze Zwolse fans weer snel in de winkel te mogen verwelkomen’, aldus Liesbeth van de Merwe.

De Collectie
De ruim 100 Nelson winkels kenmerken zich door vele bekende merken voor dames, heren en kids. Met merken als Skechers, Replay en Vans zijn er genoeg hippe modellen voor de kids. De dames- en heren collectie bestaat uit merken zoals Havaianas, Birkenstock, Dr. Martens, Nike, Timberland en Van Lier. En voor comfortliefhebbers biedt Nelson genoeg collectie aan met een extra comfortabele pasvorm van merken als ECCO, Ara, Rieker en Gabor.

In de 11 Nelson premium stores in diverse grote steden wordt de collectie verder aangevuld met een hoog segment A-merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Fred de la Bretoniere, Shabbies en Steve Madden. Nelson verkoopt de brede collectie ook via de webshop nelson.nl.


Geschreven door

Yacintha

Marketeer

Beschikbare media