vrijdag 26 mei 2023

Nelson Schoenen opent op nieuwe locatie in Winkelcentrum Middenwaard

Heerhugowaard, mei 2023 – De afgelopen weken is er hard gewerkt op de nieuwe locatie van Nelson schoenen in Middenwaard en is het pand flink onder handen genomen. Dit weekend is het dan eindelijk zo ver en kan het team van Nelson de klanten verwelkomen in een prachtige Premiumstore op een nieuwe locatie in het winkelcentrum.

Nieuwste Premiumconcept

Nelson is geen onbekende in Middenwaard maar deze winkel, verbouwd volgens het meest recente Premium concept van Nelson Schoenen, zal menig klant toch even het hoofd doen omdraaien. ‘We zijn zo blij met het resultaat! Een prachtig nieuw interieur en de natuurlijke elementen daarin maakt dat onze winkel een compleet andere uitstraling heeft. En natuurlijk de extra ruimte’. Aldus Kimm Leenstra, filiaalmanager van de nieuwe winkel. ‘We zijn verhuisd naar een toplocatie; op de kruising met C&A en La Place. En met veel meer vloeroppervlakte! Een ware metamorfose dus’. Wat wel vertrouwd is gebleven, is de collectie van o.a. Dr Martens, Timberland en Skechers. ‘En natuurlijk het team’ voegt de filiaalmanager daar aan toe; ook die zijn voor de vaste klanten nog steeds vertrouwd. ‘Wij willen onze klanten als vanouds verwelkomen in onze winkels maar dan nu in een nieuwe omgeving en met een prachtige, uitgebreidere collectie.

Wees er snel bij en pak 150,- shoptegoed.

Een warm welkom dus bij Nelson in Winkelcentrum Middenwaard. Om de heropening extra feestelijk te vieren is het dit weekend feest in de winkel. De eerste 50 klanten ontvangen op zaterdag 20 mei (vanaf 10.00u) shoptegoed tot wel €150.-. wees er dus op tijd bij en pak die mooie cadeaubon mee! Kom je later dit weekend? Laat dan je schoen customizen door een echte shoe artist (zaterdag tussen 12.00- 16.00 uur), laat een glittertattoo plaatsen voor de kids (zondag tussen 12.00- 16.00 uur. En geniet van vele leuke andere activiteiten.