vrijdag 11 januari 2019

Nelson Schoenen neemt Bovendeert over

Nelson heeft de overname van vier winkels van de Bovendeert formule bekend gemaakt. Deze winkels zijn een mooie aanvulling op de bestaande winkels van Nelson. De overgenomen locaties betreffen de winkels in Eindhoven (Woensel), Etten-Leur, Oosterhout en Valkenswaard. De winkels zullen zo snel mogelijk heropend worden.

Nelson Schoenen heeft de intentie om een nieuw dienstverband aan te bieden aan de winkelmedewerkers in de over te nemen winkels. Ook wordt met een aantal medewerkers uit de overige 15 Bovendeert winkels  gesproken over een mogelijk dienstverband bij Nelson.

Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een vooruitstrevend familiebedrijf op het gebied van schoenenmode, met landelijke aanwezigheid. De inmiddels ruim 95 Nelson winkels kenmerken zich door een breed assortiment van dames-, heren-, en kinderschoenen van internationale A-merken zoals Ecco, Timberland, Tommy Hilfiger, Converse, Gabor, Nike en Van Lier, aangevuld met een private label collectie.

Daarnaast biedt Nelson haar brede collectie ook aan via de webshop nelson.nl en via het online warenhuis Wehkamp.nl. Nelson heeft een duidelijke omnichannelstrategie ontwikkeld die zich richt op beleving, innovatie en service, zowel in de fysieke winkels als online. Daarbij staat de klant centraal binnen alle verkoopkanalen. De andere pijler van de schoenretailer zijn de 40 brandstores van Ecco, gevestigd op A- locaties in Nederland.