dinsdag 15 maart 2022

Nelson presenteert de voorjaarscollectie tijdens ‘Make A Statement’ event

Amsterdam, 9 maart 2022 - Een paar weken na de campagneshoot op de NDSM werf, streken we wederom neer op deze te gekke locatie in Amsterdam noord. Samen met onze gloednieuwe Nelson Ambassadors vierden we namelijk de lancering van onze ‘Make A Statement’ campagne en de nieuwe voorjaarscollectie!

Bij het industriële Ijver maakte een groep fashionlovers kennis met de nieuwste kleurrijke statement sneakers met merken als New Balance, Converse en Puma. Onder het genot van een heerlijke lunch doken we in de laatste sneakertrends, waarna de ambassadors zelf de kans een statement te maken door hun eigen Dr. Martens boots te customizen! Onder leiding van creative artist Roos Dessing werden de populaire boots omgetoverd tot de meest prachtige creaties door influencers als Marije Zuurveld en Dani Zijlstra. Tot slot kreeg iedereen de kans om, geheel in stijl met de campagneshoot, content te creëren op het NDSM terrein. Houd vooral onze Instagram account @nelsonschoenen in de gaten voor het eindresultaat!

Ook toe aan een paar frisse nieuwe sneakers of boots? Ontdek de Make A Statement collectie op nelson.nl of kom langs in één van onze winkels.