vrijdag 21 april 2023

Nelson lanceert tweede voorjaarscampagne ‘Style It Your Way #yourstylestory’

Hoofddorp, 21 april – Na het ontdekken van de nieuwste voorjaarstrends, vervolgen we onze style story en nemen de trends mee naar onze eigen garderobe. Want welke trend past bij jou en wat zijn de key-items die niet in jouw collectie mogen ontbreken? Onze nieuwe campagne ‘Style It Your Way’ staat geheel in het teken van persoonlijke stijl.

Nu de lente eindelijk lijkt te zijn begonnen, en we de trends van dit voorjaar op een rijtje hebben gezet, is het tijd om onze persoonlijke favorieten te selecteren. Ga je voor de statement collectie van Steve Madden, één van de stijlvolle modellen van Unisa of houd jij het casual met een paar sneakers van Mexx? Kies de stijl die bij jou past en geef jouw voorjaarslooks en persoonlijke twist!

Style It Your Way #yourstylestory
Bestaat er zoiets als een ultieme stijl? In een wereld vol trends, maakt jouw stijl je uniek. Van elegante loafers tot sneakers met een flinke dosis energie; investeer in de key items die jouw stijl het beste weerspiegelen. Creëer feel-good-fits door het toevoegen van een persoonlijke touch en breng jouw lente-looks naar een nieuw level. Style is what you make it, make it yours! Write #yourstylestory

Your Style Story event
Tijdens een mini get-away naar het sfeervolle Zwier in Vinkeveen, vierden we met 14 influencers de kick-off van onze nieuwe campagne. Benieuwd? Bekijk de aftermovie hier.

Shop jouw persoonlijke voorjaarsfavorieten op nelson.nl of kom langs in een van onze Nelson winkels.