dinsdag 3 mei 2022

Nelson lanceert nieuwe voorjaarcampagne tijdens ‘Nelson à Paris’ event

Parijs, 25 april 2022 Voor de nieuwe voorjaarscampagne werd Nelson geïnspireerd door het leven van een Parisienne. Met een collectie vol stijlvolle sneakers, klassieke loafers en chique enkellaarsjes was er maar één plek om deze campagne feestelijk te lanceren: Parijs! Daarom stapte Nelson samen met 6 ambassadeurs in de Thalys voor een echte fashion-trip.

Nelson à Paris


Eindelijk mogen we er weer op uit, genieten van het leven en de beste versie van onszelf laten zien. En waar kan dit nu beter dan in de stad van de mode: Parijs! Daarom organiseerde Nelson, in samenwerking met We Are First, het Nelson à Paris event. Tijdens de 2-daagse trip, die geheel in het teken stond van de nieuwe campagne ‘La Vie à Paris’, ontdekten de Nelson ambassadeurs niet alleen de nieuwste schoenentrends uit de voorjaarscollectie, maar werden ook compleet ondergedompeld in het leven van een echte Parisienne. Met een goedgevulde ‘Nelson à Paris’ koffer inclusief gloednieuwe sneakers, kwamen ambassadeurs als Marije Zuurveld en Sheida Alhoei aan in Parijs waar hun compleet gedecoreerde kamers met uitzicht over de stad op hen wachtte. De fotogenieke stad, die zich perfect leent voor Instagram- en TikTokproof content, werd overdag vooral verkend op fashionable sneakers van New Balance, Hub en Maruti. Na het bezoeken van diverse hotspots, werden de outfits voor het diner omgetoverd naar chique avondlooks met loafers en heels van merken als Guess en Steve Madden.

Doormiddel van het Nelson à Paris event heeft Nelson de jonge fashionista’s via hun favoriete influencer kennis laten maken met de nieuwe voorjaarscollectie: Schoenen die de basis leggen voor de ultieme voorjaarslook. Je vind de collectie op nelson.nl of in de Nelson winkels.