maandag 17 oktober 2022

Nelson lanceert nieuwe najaarscampagne tijdens ‘Be An Inspiration’ event in Antwerpen

Antwerpen, 10 oktober 2022 – Het nieuwe seizoen is aangebroken en de straten vullen zich met nieuwe inspiratie. Voor de najaarscampagne ‘Be An Inspiration’ heeft Nelson zich laten inspireren door de streetstyle scene tijdens Fashion Week met stralende kleuren, rijke materialen en nieuwe silhouetten. De photoshoot voor deze campagne vond plaats in modestad Antwerpen, en natuurlijk was dit daarom dé uitgelezen plek om de lancering van onze campagne te vieren met 6 populaire fashion influencers!

Op 10 en 11 oktober organiseerde Nelson een 2-daagse trip in Antwerpen die geheel in het teken stond van inspiratie. Naast het verblijf bij SHWAY, wat al een inspirerende plek op zich is, inspireerde Nelson de influencers doormiddel van activiteiten als een street art tour en ‘droomschoenen workshop’. Content creators als Femke Meines, Ashley Guijt en Saskia Weerstand ontdekten de nieuwste sneakers, boots en laarzen uit de herfstcollectie van merken als New Balance, Steve Madden en Vagabond. Hiermee creëerden ze hun eigen street-stopping looks die allemaal werden vastgelegd door een streetstyle fotograaf! ’s Avonds werden de stijlvolle enkellaarsjes en pumps tevoorschijn gehaald om in stijl te genieten van een heerlijk diner op locatie door een privé chef. En wat is een girlstrip zonder movienight met cozy pantoffels?

Bekijk de aftermovie van het event hieronder voor een impressie van het event. Geïnspireerd geraakt door de nieuwe collectie? Shop jouw favoriet dan op nelson.nl of kom langs in de winkel!