Panama Jack Panama 03
Panama Jack Panama 03

Veterboots

Panama Jack Panama 03 Veterboots - bruin

199,99
v.a. 199,99
Kies je maat
40
41
42
43
44
45
46 laatste!
47
48 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Panama Jack Panama 03
Artikelnummer 14192310-60

Panama Jack Panama 03 heren veterboot

Grove veterboots zijn de trend van dit moment met als groot voordeel dat deze stevig, comfortabel en lekker warm zijn voor de winter.

Uitgevoerd in verantwoord geproduceerd leer met een wax finish. De boot is zeer goed bestendig tegen water en vuil, dus perfect voor het najaar.

Panama Jack-leer wordt in de eigen leerlooijerijen geproduceerd. Panama Jack is met de duurzame productiewijze erkend door de Leather Working group.

Gevoerd met leer. Door de goede ademende werking van leer behoudt je een goed voetklimaat en blijven de voeten op aangename temperatuur. De schacht is daarnaast gewatteerd voor meer comfort en stevigheid rond de enkel.

Voorzien van een anatomische gevormd voetbed met leren toplaag voor een goede warmteregulatie. door delicht ondersteuning en demping loop je de hele dag comfortabel rond.

Afgewerkt met een grove profielzool die goede grip en stabiliteit geeft tijdens het lopen.

Artikel
14192310-60
Merk
Categorie
Veterboots
kleur
Bruin
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
0
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Het Spaanse Panama Jack werd opgericht in 1973. Elk paar schoenen, laarzen en sandalen wordt met de hand en met veel liefde gemaakt. Panama Jack richt zich op authentieke personen die het dagelijkse avontuur opzoeken, mensen die de natuurlijke sfeer waarderen en die zich comfortabel willen voelen, of het nu in de stad is of in de bergen. De welbekende Panama Jack boots keren dan ook elk seizoen terug in de collectie, voor zowel dames als heren.
Panama Jack

Laden..