Panama Jack Bambina B129
Panama Jack Bambina B129

Rits- & gesloten boots

Panama Jack Bambina B129 Rits- & gesloten boots - beige

209,99
v.a. 188,99
Kleur: beige
Kies je maat
36
37
38 uitverkocht
Ontvang melding
39
40
41
42 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Panama Jack Bambina B129
Artikelnummer 1282101020-71

Panama Jack Bambina B129 dames laars

Dit model Bambina van Panama Jack mag zeker niet ontbreken in jouw collectie laarzen! sla de schacht om voor een leuke winterse look.

Uitgevoerd in verantwoord geproduceerd nubuckleer. Door de bewerking van het leer is deze boot waterproof, perfect dus voor het regenachtige najaar. Dit zachte materiaal vormt zich ook mooi om de voet en zorgt voor de perfecte pasvorm.

Panama Jack produceert zijn eigen leer en is erkend door de Leather Working Group. Deze organisatie zet zich in voor een duurzamere productie van leer met minder impact op de natuur.

Gevoerd met heerlijk zacht faux-fur wat de voeten en benen lekker warm houdt. Zo kom je comfortabel en stijlvol de winter door!

Voorzien van een anatomisch gevormd voetbed met faux-fur bekleding. Hierdoor worden je voeten goed ondersteunt en geniet je van comfortabele demping.

Afgewerkt met een robuuste rubberen loopzool. Het grove profiel zorgt voor goede grip en stabiliteit op elke ondergrond.

Artikel
1282101020-71
Merk
Categorie
Rits- & gesloten boots
kleur
Beige
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Fake fur
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Fake fur
materiaal buitenzool
Rubber
schachtwijdte (in cm)
38-41
schachthoogte (in cm)
27
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Het Spaanse Panama Jack werd opgericht in 1973. Elk paar schoenen, laarzen en sandalen wordt met de hand en met veel liefde gemaakt. Panama Jack richt zich op authentieke personen die het dagelijkse avontuur opzoeken, mensen die de natuurlijke sfeer waarderen en die zich comfortabel willen voelen, of het nu in de stad is of in de bergen. De welbekende Panama Jack boots keren dan ook elk seizoen terug in de collectie, voor zowel dames als heren.
Panama Jack

Laden..