Terug naar boven

Meisjesschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Dr. Martens meisjesschoenen kopen bij Nelson

Toen de Dr. Martens in de jaren 70 uitsluitend werden gedragen door de punkers, hadden zij waarschijnlijk totaal geen idee dat de stoere boots vandaag de dag ook gedragen zouden worden door kinderen. Maar toch blijft het merk zich vasthouden aan zijn kernwaarden: diversiteit en individualiteit. Vanuit dit uitgangspunt is de hashtag #worndifferent in het leven geroepen.

De meisjescollectie van Dr. Martens heeft modellen die precies op deze jongen doelgroep zijn afgestemd. Bijvoorbeeld stoere Dr. Martens boots die toch zacht en meisjesachtig worden door een roze kleur met een glitterende finish. Maar indien jouw dochter liever als een echte stoere meid gekleed gaat, kies je natuurlijk voor de traditionele zwarte Dr. Martens boots.

Bijna alle Dr. Martens boots hebben een lederen toplaag waardoor de boots zeer geschikt zijn voor jonge voeten. Indien dit niet het geval is staat dit vermeld bij de productspecificaties. Wel zullen ze even moeten worden ingelopen. Laat uw dochter bijvoorbeeld de laarsjes een paar uur binnenshuis dragen om te wennen. Door de warmte van de voeten zullen de boots snel naar de voeten vormen. Dankzij de luchtkussentjes in de zool worden de voeten ondersteund en blijven de laarsjes als gegoten zitten.

Dr. Martens meisjesschoenen bestellen

Bestel vandaag nog jouw paar Dr. Martens meisjes boots vóór 22:00 en ontvang deze morgen al in huis! Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Zend deze dan zonder problemen gratis retour via een van de 100+ Nelson winkels

Filters