Lowa Zirrox GTX Low
Lowa Zirrox GTX Low

Lage sneakers

Lowa Zirrox GTX Low Lage sneakers - zwart

149,99
v.a. 149,99
Kies je maat
41,5
42
42,5 laatste!
43,5
44
44,5
45
46,5
47
48,5 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Lowa Zirrox GTX Low
Artikelnummer 11288881-19

Lowa Zirrox GTX Low heren sneaker

Deze multifunctionele outdoor schoen is perfect voor sportieve bergavonturen of lange wandelingen op niet al te grof terrein.

Het bovenmateriaal is uitgevoerd in een combinatie van textiel en synthetische materialen die tevens volledig waterdicht zijn.

De schoen is gevoerd met 100% Gore-Tex membraan wat waterdicht, winddicht en tegelijkertijd ademend is, wat ideaal is voor de perfecte wandelsschoen.

Voorzien van een kunstleren binnenzool die fijn comfort garandeerd. Door de schuimlaag biedt de zool ook een fijne demping tegen schokken tijdens het lopen.

De rubberen buitenzool is ontworpen door Lowa zelf, en heeft een toepassingsspecifiek loopvlakpatroon van een geoptimaliseerde rubbersamenstelling, wat zorgt voor een betere grip.

Artikel
11288881-19
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Synthetisch
materiaal buitenkant
Synthetisch en textiel
materiaal binnenzool
Kunstleder
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Lowa is een toonaangevend merk in de wereld van wandelschoenen. Sinds de oprichting in 1923 heeft Lowa een rijke geschiedenis van vakmanschap, innovatie en toewijding aan outdoor avonturen. Het verhaal van Lowa begint in het Duitse Beieren, waar oprichter Lorenz Wagner zich richt op het produceren van schoenen van de hoogste kwaliteit. Door de jaren heen heeft Lowa voortdurend geïnvesteerd in technologieën om wandelschoenen te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van avonturiers over de hele wereld. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling in het bos of een uitdagende beklimming van een bergtop, met Lowa schoenen ben je altijd verzekerd van betrouwbare ondersteuning en bescherming.
Lowa

Laden..