Lowa Gorgon GTX
Lowa Gorgon GTX

Lage sneakers

Lowa Gorgon GTX Lage sneakers - grijs

169,99
v.a. 169,99
Kies je maat
37 uitverkocht
Ontvang melding
38
39
39,5 laatste!
40
41
41,5 uitverkocht
Ontvang melding
42 uitverkocht
Ontvang melding
43,5 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Lowa Gorgon GTX
Artikelnummer 21298181-11

Lowa Gorgon GTX dames wandelschoen

Ben jij gek op wandelen, maar kijk je op tegen die zware wandelschoenen? Geen zorgen, deze lichtgewicht outdoor wandelschoenen van het merk Lowa zijn perfect voor de lange wandelingen en hike-routes.

Uitgevoerd in hoogwaardig synthetisch materiaal en textiel. Het Goretex-membraan beschermt de voeten tegen wind en vocht.

Gevoerd met zacht textiel. De gewatteerde enkelkraag zorgt voor meer comfort rond de hiel.

Bevat een textielen voetbed dat voor een goede warmte- en vochtregulatie zorgt. Zo blijven je voeten op aangename temperatuur.

De loopzolen bestaan uit een dempende tussenzool van PU-materiaal en een Lowa Speedhiking- buitenzool. Deze zool biedt door het grote oppervlak van het profiel een goede grip en bevorderd de afwikkeling van de voet.

Artikel
21298181-11
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Grijs
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Synthetisch en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Lowa is een toonaangevend merk in de wereld van wandelschoenen. Sinds de oprichting in 1923 heeft Lowa een rijke geschiedenis van vakmanschap, innovatie en toewijding aan outdoor avonturen. Het verhaal van Lowa begint in het Duitse Beieren, waar oprichter Lorenz Wagner zich richt op het produceren van schoenen van de hoogste kwaliteit. Door de jaren heen heeft Lowa voortdurend geïnvesteerd in technologieën om wandelschoenen te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van avonturiers over de hele wereld. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling in het bos of een uitdagende beklimming van een bergtop, met Lowa schoenen ben je altijd verzekerd van betrouwbare ondersteuning en bescherming.
Lowa

Laden..