Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Zomerse sandalen voor jongens en meisjes

Zodra het lekker weer wordt wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar buiten om je vrienden op te zoeken. Dan wil je niet in de knoop zitten met ingewikkelde veters en ritsjes. Daarom is het altijd handig om een paar sandalen klaar te hebben staan waar je makkelijk in kunt schieten. Door de verschillende bandjes blijven sandalen wel goed zitten aan de voeten, zodat je zonder zorgen buiten kunt spelen!

Bij Nelson vind je een grote collectie sandalen voor kinderen van heel veel verschillende merken. Dus of je nou kiest voor de laatste trend of juist extra comfort, bij Nelson vind je wat je zoekt! Meisjes kunnen kiezen uit merken als Kipling en Orange Babies. Deze merken hebben modellen met leuke kleurtjes, een goed voetbed en de beste materialen! Voor de jongens zijn merken als Timberland en Teva erg leuk. Stoere sandalen in gave kleuren en hier en daar een printje!

Bekijk de collectie op Nelson.nl of komt ze passen in één van onze ruim 100 winkels. En voor mama en papa zijn er misschien ook nog wel een paar leuke damessandalen of herensandalen!

 

Filters