INYATI Rahel Crossbody
INYATI Rahel Crossbody

Tas

Omschrijving INYATI Rahel Crossbody
Artikelnummer 3200100050-10

Inyati Rahel Crossbody dames schoudertas

De juiste tas kan je outfit helemaal compleet maken. Dit leuke exemplaar van het nieuwe merk Inyati is een leuke aanwinst. Je kan de tas gebruiken voor verschillende gelegenheden zoals een bruiloft bijvoorbeeld.

Geheel uitgevoerd in imitatieleer en afgewerkt in een leuk weefpatroon. Het materiaal is volledig vegan en op waterbesparende wijze geproduceerd.

De schouderband geeft met de schakelketting een stoere twist aan deze chique tas.

De tas bestaat uit één groot vak met aan de zijkant een insteekvak dat af te sluiten is met een rits.

Afmetingen: 22x16x7cm.

De producten van Inyati zijn op een duurzame manier geproduceerd en hebben het officiële keurmerk voor vegan. Daarnaast gebruiken ze voor hun producten gerecyclede materialen.

Artikel
3200100050-10
Merk
Categorie
Tas
kleur
Zwart
voering
Kunstleder
materiaal buitenkant
Kunstleder
sluiting
Magnetisch
duurzaamheid
Duurzamer productieproces, gemaakt met gerecycled materiaal en vegan
Inyati is een veganistisch tassenmerk dat duurzaamheid en diervriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Het merk biedt mode die aansluit bij de huidige trends en altijd zeer stijlvol is, maar toch draagbaar blijft. De tassen van Inyati zijn geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om stoere rugtassen, chique clutches of klassieke shoppers. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en heeft een ruime collectie van diverse modellen. Met een tas van Inyati maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ook een modieuze en verantwoorde keuze.

Laden..