Giorgio
Giorgio

Nette schoenen

Giorgio Nette schoenen - beige

199,99
v.a. 199,99
Kies je maat
40 laatste!
41
42
43
44
45
46 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Giorgio
Artikelnummer 1111114830-71

Giorgio heren nette schoen

De handgemaakte schoenen van het Italiaanse merk Giorgio stralen kwaliteit en vakmanschap uit. Deze mooie veterschoen kan bijvoorbeeld prachtig gestijld worden voor een zomer bruiloft.

Uitgevoerd in suède van hoge kwaliteit. Het materiaal vormt zich door de soepelheid mooi om de voet en creërt zo de ideale pasvorm.

Gevoerd met leer wat door het ademend effect voor een goede doorademing van de schoen zorgt.

Voorzien van een uitneembaar dempend EVA-voetbed met leren bekleding. Door het leren binnenmateriaal blijven de voeten door de vocht- en warmteregulatie op aangename temperatuur.

Afgewerkt met een sportieve loopzool met goede demping.

Artikel
1111114830-71
Merk
Categorie
Nette schoenen
kleur
Beige
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Suede
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Giorgio is een Italiaans merk dat zich specialiseert in nette schoenen, loafers, laarzen en sneakers. Het merk is opgericht in 1958 en maakt sindsdien stijlvolle en kwalitatieve schoenen. Giorgio gebruikt traditionele productietechnieken en besteedt veel aandacht aan de details en afwerking van elke schoen. Dit resulteert in stijlvolle schoenen met een perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking. Of je nu op zoek bent naar een formele schoen voor op kantoor of een casual sneaker voor in het weekend, Giorgio biedt voor elke gelegenheid een passende schoen.
Giorgio

Laden..