Giorgio
Giorgio

Hoge nette schoenen

Giorgio Hoge nette schoenen - blauw

199,99
v.a. 189,99
Kleur: blauw
Kies je maat
40
41
42
43
44
45
46
47 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Giorgio
Artikelnummer 14355730-50

Giorgio Azzurro heren nette schoen

Deze klassieke schoen kan niet missen in jouw schoenenkast. Geschikt voor elke speciale aangelegenheid, een bruiloft bijvoorbeeld!

Het bovenwerk is gemaakt van suede wat de schoen een luxe uitstraling geeft. Daarnaast vormt het materiaal zich comfortabel om de voet voor de ideale pasvorm.

De lederen binnenvoering heeft een ademend effect, waardoor je voeten koel blijven gedurende de dag.

Voorzien van een uitneembaar leren voetbed. Dit zorgt voor een goed voetklimaat en maakt dat deze schoenen ook geschikt zijn voor het gebruik van eigen steunzolen.

Afgewerkt met een flexibele rubberen zool met noppenprofiel. De antislip bewerking van het rubber en het profiel bieden goede grip en stabiliteit.

Artikel
14355730-50
Merk
Categorie
Hoge nette schoenen
kleur
Blauw
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Suede
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Giorgio is een Italiaans merk dat zich specialiseert in nette schoenen, loafers, laarzen en sneakers. Het merk is opgericht in 1958 en maakt sindsdien stijlvolle en kwalitatieve schoenen. Giorgio gebruikt traditionele productietechnieken en besteedt veel aandacht aan de details en afwerking van elke schoen. Dit resulteert in stijlvolle schoenen met een perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking. Of je nu op zoek bent naar een formele schoen voor op kantoor of een casual sneaker voor in het weekend, Giorgio biedt voor elke gelegenheid een passende schoen.
Giorgio

Laden..