Ecco Elo
Ecco Elo

Lage sneakers

Ecco Elo Lage sneakers - wit

139,99
v.a. 99,99
Kies je maat
35 uitverkocht
Ontvang melding
36
37
38
39
40
41
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ecco Elo
Artikelnummer 21271010-20

Ecco Elo dames sneaker

Ervaar ultiem comfort met deze lichtgewicht sneaker. Perfect voor lange wandelingen en dagelijks gebruik.

Buitenmateriaal is uitgevoerd in glad leer, met een lichte structuur aan de zijkant. Het leer is op duurzame wijze geproduceerd met de Ecco DriTan-technologie.

Gevoerd met zacht luchtig textiel voor een goede doorademing van de schoen en comfortabel draaggevoel.

Voorzien van een uitneembaar textiel voetbed. Door de ECCO FLUIDFORM-technologie geeft deze sneaker een anatomische ondersteuning en comfortabele pasvorm.

Energieterugwinning en uitstekende grip worden mogelijk gemaakt door de innovatieve ECCO PHORENE-technologie in de zool. Vanaf het eerste contact met de grond wordt de energie gebruikt voor de volgende stap.

Artikel
21271010-20
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Wit
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
ECCO is in 1963 opgericht in Denemarken al en jaren één van de grootste merken in de schoenenbranche. Van outdoor tot gekleed is ECCO van alle markten thuis. Zij zijn trots op hun Deense nalatenschap en staan voor vakmanschap en innovatie. De schoenen van Ecco zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van alle gemakken voorzien. Met hun eigen leerlooierijen is ECCO de enige grote schoenenfabrikant die het gehele productieproces in eigen hand heeft. Met verantwoorde productiemethodes zetten zij een grote stap vooruit naar een groenere toekomst. De nieuwste technologieën bieden daarnaast een nieuwe ervaring van wat een schoen hoort te zijn. Zo staat de ontwikkeling naar de perfecte schoen bij ECCO nooit stil.
Ecco

Laden..