Dr. Martens Jadon Pisa
Dr. Martens Jadon Pisa

Veterboots

Dr. Martens Jadon Pisa Veterboots - zwart

239,99
v.a. 239,99
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Dr. Martens Jadon Pisa
Artikelnummer 24347610-10

Dr. Martens Jadon Pisa dames veterboot

De Jadon laars is een evolutie van de iconische Dr. Martens 8 veterogen laars. Deze variant is voorzien van een platform zool en een warme voering wat ideaal is voor de koudere dagen!

Vervaardigd uit Pisa leer. Deze leersoort behoort tot de nappaleersoorten en kenmerkt zich door zijn zachte structuur en wasachtige afwerking. De diep zwarte kleur komt hierdoor prachtig over.

Gevoerd met een zacht faux fur wat je voeten heerlijk warm houdt tijdens de frissere maanden.

Voorzien van een voetbed met dezelfde faux fur als de voering. Draag je de boot liever met een andere zool of heb je iegen steunzolen? Geen probleem, het voetbed is uitneembaar.

De boot is gebouwd op de iconische en comfortabele Dr. Martens AirWair-loopzool die door de luchtkamers uitstekende demping geeft.

Artikel
24347610-10
Merk
Categorie
Veterboots
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Fake fur
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
5
schachthoogte (in cm)
16
sluiting
Veter
Dr Martens bestaat al ruim 50 jaar en werd oorspronkelijk gebruikt als orthopedische schoen. Diverse aanpassingen verder werd de laars lichter, steviger en draagbaarder: maar nog altijd voorzien van het welbekende comfort van de AirWair loopzool. Hierdoor werden de boots razend populair bij de arbeidersklasse en later bij de punk- en grungemovements. Tegenwoordig heeft ook de fashionwereld de laars omarmd en zijn ze veelvuldig terug te vinden in het straatbeeld en op festivals!
Dr. Martens

Laden..