Dr. Martens Chesney
Dr. Martens Chesney

Veterboots

Dr. Martens Chesney Veterboots - zwart

219,99
v.a. 219,99
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 22.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Dr. Martens Chesney
Artikelnummer 24589310-10

Dr. Martens Chesney dames veterboot

Dr. Martens heeft met dit model hun klassieker naar nieuwe hoogtes getild. Ga dit najaar voor deze stoere Chesney boots!

Vervaardigd uit een semi-aniline leer, genaamd Sendal. Deze leersoort is duurzamer en voorzien van een beschermlaag. Hierdoor voelt het materiaal steviger aan, maar is makkelijker te onderhouden.

De voering is uitgevoerd in een combinatie van leer en textiel voor extra comfort.

Voorzien van leren voetbed dat met zijn ademend vermogen zorgt voor een goed voetklimaat en zo de boot langer fris houdt.

Afgewerkt met een GoodYear-loopzool. Het GoodYear-keurmerk staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De zool is bij deze productiewijze aan het bovenmateriaal gelast en gestikt.

Artikel
24589310-10
Merk
Categorie
Veterboots
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer en textiel
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
8,5
sluiting
Veter
Dr Martens bestaat al ruim 50 jaar en werd oorspronkelijk gebruikt als orthopedische schoen. Diverse aanpassingen verder werd de laars lichter, steviger en draagbaarder: maar nog altijd voorzien van het welbekende comfort van de AirWair loopzool. Hierdoor werden de boots razend populair bij de arbeidersklasse en later bij de punk- en grungemovements. Tegenwoordig heeft ook de fashionwereld de laars omarmd en zijn ze veelvuldig terug te vinden in het straatbeeld en op festivals!
Dr. Martens

Laden..