BOSS Jonah Runner
BOSS Jonah Runner

Lage sneakers

BOSS Jonah Runner Lage sneakers - wit

199,99
v.a. 179,99
Kleur: wit
Kies je maat
40 laatste!
41
42
43
44
45 laatste!
46 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving BOSS Jonah Runner
Artikelnummer 1111109614-20

Boss Jonah Runner heren sneaker

Met deze designer-sneaker uit onze Boss-collectie kun jij voor de dag komen. Het sportieve uiterlijk is ideaal voor dagelijks gebruik en makkelijk te combineren met je casual looks.

Uitgevoerd in een combinatie van mesh-textiel en imitatieleer. Het mesh heeft een verstevigende coating over de hiel en zijpanelen.

Gevoerd met textiel en voorzien van een gewatteerde hielkap en enkelkraag voor meer comfort tijdens het lopen. Dankzij de ventilatiegaten aan de binnenzijde kan warmte snel ontsnappen en blijven de voeten op aangename temperatuur.

Bevat een foam-voetbed wat bij iedere stap goede demping biedt en bijdraagt aan het draagcomfort. Bovendien is het voetbed uitneembaar en kunnen eigen steunzolen ook gebruikt worden.

Afgewerkt met een gripvaste rubberen loopzool met goed profiel. De schokabsorberende EVA-tussenzool vangt de schokken op en voorkomt hiermee dat de voeten snel vermoeid raken.

Artikel
1111109614-20
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Wit
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder, synthetisch en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Hugo Boss gaat al jaren mee in de modewereld. In 1923 werd het merk namelijk al opgericht. Het merk is vernoemd naar de oprichter van het merk, Hugo Boss. Sinds 2016 heeft het merk een nieuwe stap in genomen en zijn HUGO en BOSS twee sterke merken met eigen identiteit. Bij BOSS vind je nette items voor elk moment van de dag. BOSS schoenen hebben een stijlvolle uitstraling, zo kan je BOSS dragen naar kantoor maar ook naar het park, hierdoor zijn de schoenen erg divers. Naast schoenen heeft BOSS ook verschillende accessoires die je makkelijk kan dragen bij verschillende outfits.
BOSS

Laden..