Bobs Plush
Bobs Plush

Instapschoenen

Bobs Plush Instapschoenen - zwart

44,99
v.a. 44,99
Kies je maat
36 laatste!
37 laatste!
38
39
40
41 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Bobs Plush
Artikelnummer 22134680-10

Bobs by Skechers Plush dames instapschoen

Deze leuke Bobs instapper is het ideale zomer schoentje als je het ons vraagt. Hij is namelijk super comfortabel, licht van gewicht en ook nog eens goed te combineren met een heleboel outfits!

De instapper is uitgevoerd in canvas, is leverbaar in drie verschillende kleuren en heeft een geprinte binnenvoering van textiel.

Het Memory Foam voetbed, waarmee de schoen is uitgevoerd, is flexibel, zorgt voor een dempend effect bij het lopen en geeft een heerlijk comfortabel gevoel voor de drager.

Op de wreef van de schoen zit een stukje elastiek voor extra instapruimte.

Bobs is een submerk van Skechers waarmee je direct het goede doel steunt, bij iedere Bobs-aankoop doneert Skechers nieuwe schoenen aan kinderen in nood.

Artikel
22134680-10
Merk
Categorie
Instapschoenen
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Canvas
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
0
schachthoogte (in cm)
6
Bobs for Skechers worden in Manhattan Beach, Californië ontworpen. De trendy espadrilles, sneakers en andere modellen hebben een zomerse, casual uitstraling en zijn voorzien van aantrekkelijke prints en motieven. Bobs zijn draagbaar voor zowel mannen als vrouwen en zijn voorzien van een comfortabel voetbed. Ook steun je met de aanschaf van Bobs een goed doel, omdat Bobs schoenen doneert aan minderbedeelden over de hele wereld.
Bobs

Laden..