Dit zijn de meest comfortabele winterschoenen

Heb jij ook zo vaak last van koude voeten?

Heb jij ook zo vaak last van koude voeten? En draag je het liefst zo comfortabel mogelijke schoenen? Dan ben je bij dit blog aan het juiste adres, want hierin vindt je een lijstje van winterschoenen van de beste comfort merken! Lees dus snel verder, want wie weet zit het perfecte paar voor jou hiertussen.

1. De Ecco Crepetray veterboots.
Ben je op zoek naar een boot waar je de kou mee kan trotseren? Dan is deze Ecco boot met een lekkere warme voering en een zool met uitstekende grip misschien iets voor jou. Ook verkrijgbaar in zwart!

2. De warm gevoerde veterboots van Ara.
Tevens is deze boot voorzien van Gore-Tex materiaal, wat hem waterdicht maakt. Extra fijn in ons regenachtige kikkerlandje dus.

3. Comfort en modern gaan goed samen bij dit model van Rieker.
Zowel de binnenvoering als het vaste voetbed zijn heerlijk warm gevoerd. De bovenkant van de schacht kun je omvouwen, voor een echte winterse look.

4. Ecco Soft 7 Tred veterboots.
Deze warm gevoerde leren Ecco winterschoen garandeert een comfortabele wandeling op ijskoude dagen. Gemakkelijk te combineren onder je favoriete jeans, en verkrijgbaar in het Zwart, bruin en grijs. Welke kleur kies jij?

5. De Sorel Emelie boots, uitgevoerd in een combinatie van suede en nubuckleer.
De warme voering komt zelfs nog een stukje boven de schachtkraag uit, waardoor de boot een winterse uitstraling krijgt. Daarnaast zijn de laarzen waterproof! Klinkt als het ideale paar, toch?

Na het zien van al deze comfortabele winterschoenen krijg je bijna zin om ze meteen aan te trekken, althans ik wel! Welk paar is jou favoriet? Shop jouw favoriete paar op nelson.nl of kom langs in een van onze winkels.

Onze favorieten
Gerelateerde artikelen
Dr. Martens 1460 Serena - Veterboots - Zwart