Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Sorel boots kopen bij Nelson

Het Canadese merk Sorel is opgericht in 1962. In het begin draaide het hele merk om schoenen die tegen de meest heftige weersomstandigheden bestand worden, terwijl perfecte ondersteuning en bescherming van de voeten gewaarborgd bleef. Deze focus is nog steeds aanwezig, maar inmiddels is het ook belangrijk dat de Sorel boots een fashionable uiterlijk krijgen.

De Sorel boots zijn zo veel mogelijk vervaardigd uit natuurlijke matarialen. Natuurrubber voor de buitenzool en luxe leer voor de bovenzijde. Vrijwel alle Sorel schoenen zijn voorzien van een uitneembare binnenschoen. Hierdoor drogen de boots sneller als deze goed nat zijn geworden. En de binnenschoenen zitten ook nog eens heerlijk warm om je voeten binnenshuis!

Ben jij fan van wintersport of ben jij een echte koukleum die al snel te koude voeten heeft in de winter? Dan zijn de schoenen van Sorel echt iets voor jou want met deze heerlijke snowboots aan kan jij temperaturen  tot -40°C trotseren!

Sorel schoenen bestellen

Bestel vandaag nog jouw paar Sorel boots vóór 22:00 en ontvang deze morgen al in huis! Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Zend deze dan zonder problemen gratis retour via een van de 100+ Nelson winkels

Filters