Birkenstock Boston BS
Birkenstock Boston BS

Sandalen

Birkenstock Boston BS Sandalen - bruin

149,99
v.a. 149,99
Kleur: bruin
Kies je maat
40 uitverkocht
Ontvang melding
41
42
43
44
45
46
47
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Birkenstock Boston BS
Artikelnummer 1178100110-64

Birkenstock Boston BS heren clog

De beroemde clog van Birkenstock kun je niet laten staan. Hij is helemaal hip en super comfortabel.

Uitgevoerd in stevig gewaxt nubuck wat de clog een rustieke look geeft.

Gevoerd met leer wat door het ademend vermogen en goede vocht- en warmteregulatie zorgt voor een gezond voetklimaat en de clog langer fris houdt.

Voorzien van Birkenstock's anatomische gevormd voetbed die ondersteuning biedt aan de voetboog. De diepe hielkap houdt de voet goed op zijn plek waardoor het voetbed beter tot zijn recht komt. Dankzij het Soft-voetbed ervaar je meer comfort en demping tijdens het lopen.

Afgewerkt met een kurken tussenzool en EVA-loopzool. Deze bieden een fijne schokabsorptie en zorgen er voor dat je de hele dag comfortabel rond loopt.

Artikel
1178100110-64
Merk
Categorie
Sandalen
kleur
Bruin
pasvorm
Breed
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Suede
materiaal buitenkant
Gevet nubuck
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Gesp
De ergonomische vorm van het Birkenstock-voetbed maakt het mogelijk de lichaamslast gelijkmatig over het gehele voetoppervlak te verdelen. De voeten worden in hun natuurlijke vorm gehouden en de loopbeweging wordt bij iedere stap ondersteund. Het voetbed zorgt daarnaast voor een verhoogde doorbloeding van uw voeten en kuiten. Birkenstock maakt al generaties lang orthopedisch verantwoorde schoenen en het merk gebruikt de natuur als basis voor al hun ontwerpen. Om ook wat terug te geven aan de natuur kiest Birkenstock ervoor om gebruik te maken van milieuvriendelijke productie en materiaalkeuzes die bij dragen bij de bescherming van natuur en millieu. Birkenstock is verkrijgbaar in vele verschillende breedte en lengtematen.
Birkenstock
Bekijk meer

Laden..