Antony Morato Messenger
Antony Morato Messenger

Tas

Antony Morato Messenger Tas - zwart

79,99
v.a. 71,99
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Antony Morato Messenger
Artikelnummer 3300100214-10

Antony Morato Messenger heren schoudertas

Deze handige platte schoudertas zit niet in de weg, maar heb je wel al je benodigdheden bij de hand. Perfect voor een festival of voor vakantie.

Uitgevoerd in een combinatie van poplin katoen en imitatieleer.

Gevoerd met textiel.

De tas bestaat uit één hoofdvak met kleine opbergvakken aan de zijkanten en een kleiner vak aan de voorkant. Beide vakken zijn af te sluiten met een rits.

Afmetingen: 25 x 22 x 3 cm.

Artikel
3300100214-10
Merk
Categorie
Tas
kleur
Zwart
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder en textiel
Antony Morato staat niet alleen bekend om zijn verfijnde ontwerpen, maar ook om zijn hoogwaardige materialen en tijdloze stijl. Sinds de oprichting in 2007 in Italië heeft het merk een unieke positie verworven in de wereld van schoenenmode. Geïnspireerd door de rijke Italiaanse cultuur en vakmanschap, is Antony Morato uitgegroeid tot een symbool van eigentijdse mode waarin elegantie en durf samenkomen. Hoewel het merk vooral bekend staat om zijn herenschoenen, bieden ze ook een aantal tassen in de collectie die perfect kunnen worden gecombineerd om elke outfit compleet te maken. Met aandacht voor detail en een focus op kwaliteit, weet Antony Morato telkens weer te verrassen en te inspireren. Of je nu op zoek bent naar een klassiek paar herenschoenen of een trendy tas, bij Antony Morato vind je altijd een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan je garderobe.
Antony Morato
Bekijk meer

Laden..