woensdag 4 mei 2022

Trend alert: beige spring boots!

Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij het modebeeld: boots. Bij boots denken mensen vaak al snel aan het najaar, maar eigenlijk zijn ze ook heel makkelijk in het voorjaar te dragen! Gecombineerd met de trendkleur beige zijn boots een echte must have voor dit voorjaar. Of het nou een beige chelsea boot of een chunky model is, je vindt het allemaal in onze collectie!


Beige veterboot

Over het algemeen geeft een veterboot een wat stoerdere look aan je outfit, maar daarnaast zijn ze ook de ideale optie als je wil gaat voor comfort. Veterboots zijn namelijk volledige te verstellen naar je voet, waardoor ze ook een stuk lekkerder zitten. Daarnaast zien ze er ook nog eens heel tof uit, een beige veterboot is een echte toevoeging aan je voorjaarsgarderobe! Je vindt bij merken zoals Buffalo London, Dr. Martens en Palladium de leukste beige veterboots.

Steve Madden - Veterboots - Ecru
Nelson - Veterboots - Ecru
Palladium Pampa Hi - Veterboots - Beige
Buffalo Asphanc Mid - Veterboots - Beige
Dr. Martens 1460 Pascal Bex - Veterboots - Wit

Beige chelseaboots

Chelsea boots staan bekend als echte klassiekers en zijn daarom ook ideaal om in het voorjaar in een beige tint te combineren. Wat nu vooral te zien is zijn de chunky chelsea boots met een wat grovere zool. Merken waar je onder andere deze boots kan zien zijn Nelson, Steve Madden en Alpe. Deze boots zijn super leuk te combineren onder een zomer jurkje of rokje tijdens de warmere dagen, maar ze zijn ook zeker leuk onder een jeans!

Nelson - Chelseaboots - Wit
Steve Madden Veerly - Chelseaboots - Beige
Alpe - Chelseaboots - Beige
Bullboxer - Chelseaboots - Beige

Heb je iets leuks gespot in de boots collectie? Shop dan op nelson.nl of kom langs in een van onze winkels!