woensdag 1 november 2017

Stap comfortabel in Shape

Van stoere, tijdloze boots tot stijlvolle enkellaarsjes met een flinke hak. Ook dit seizoen is de ECCO Shape-collectie weer veelzijdig! De overeenkomst tussen al deze verschillende modellen is eenvoudig: de hak is comfortabel, hoe hoog deze ook is. 

nelson-blog-nelson-stap-comfortabel-in-shape-3.jpg Het geheim
Heb je in 2016 bij de introductie van de eerste Shape-collectie al het comfort ervaren, dan hoeven we je waarschijnlijk niet meer te overtuigen. Heb je de Shape collectie nog niet aangepast, dan verklappen we nu alvast het 'geheim': alle Shape hakken vanaf 3,5cm lijken hoger dan deze in werkelijkheid zijn!

Om dit voor elkaar te krijgen, heeft ECCO een innovatieve zool ontworpen. De speciale techniek zit hem in de zogenoemde 'shank', de vorm van de zool waar je voet op rust. Deze 'shank' is gevormd als een verlaagd kuipje waar je hiel comfortabel in rust, waardoor de hak aan de buitenkant anderhalve centimeter hoger lijkt dan deze in werkelijkheid is. En dankzij de FluidformTM technologie waarbij zacht,flexibel materiaal in de hiel van de schoen is geïnjecteerd wordt je voet extra beschermd door een schokabsorberende vering. Er zit dus een flink staaltje techniek in de Shape collectie, en dat voel je!  Shape 75
De nieuwe ECCO Shape 75 krijgt met een vleugje patchwork in het luxe camel bovenwerk, een klassieke en tijdloze uitstraling. De boot is een perfecte match voor iedere outfit, of je hem nu casual onder jeans of formeel onder een jurk of rok draagt.

Shape M15
De ECCO Shape M heeft een lage hak en is geïnspireerd op de trendy brogue trend met stijlvolle decoraties en opvallende lakleer design. 

Shape Chalet Platform
De ECCO Shape platform is een lichte en flexibele enkellaars met een lekker warme voering. Heel goed geschikt voor een dagje shoppen in stijl, of een werkdag waarbij je veel (buiten) moet lopen. Dankzij de Hydromax-technologie zijn de laarsjes goed opgewassen tegen een flinke regenbui.

Nieuwsgierig welke ECCO Shape het beste bij jou past? Bekijk dan snel de hele ECCO Shape collectie!

Geschreven door

Mariska

Mariska

Marketeer