Shine dit seizoen met lakleer

Lakleer is het helemaal deze winter!

Lakleer is het helemaal deze winter! Of het nu een tas, schoenen of juist een rok is; als het maar in lakleer is. Hoe harder het glimt, hoe beter. Zo'n lakleren jurkje is misschien een beetje too much. Om je toch aan deze trend te kunnen wagen, zijn lakleren schoenen een goed alternatief!

nelson-blog-nelson-shine-dit-seizoen-met-lakleer-2.jpg

How to wear
Van elegante pumps tot aan stoere veterboots: de lak-trend zie je in elke vorm terug. Eén stijlregel waar je je aan moet houden is dat de rest van de outfit rustig moet blijven. Combineer dus niet een paar shiny brogues met een lakleren rokje, want dat wordt teveel glim. Zorg ervoor dat jouw lak-schoenen dé eyecatchers van jouw look zijn. Style bijvoorbeeld een paar lakleren brogues met een zwarte culotte, mooie coltrui en wollen jas voor een classy look. Of juist een paar lakleren Dr. Martens boots met een donkere skinny jeans en oversized sweater voor een grunge look met moderne twist.

nelson-blog-nelson-shine-dit-seizoen-met-lakleer-3.jpg

Goed alternatief
Mocht je volledig lakleren schoenen iets te opvallend vinden, dan zijn schoenen met een hint van lak ook een goed idee! Wat dacht je van een paar sneakers met een combinatie van suède en lakleer? Suède is ook een grote trend dit seizoen, dus dan sla je gelijk twee vliegen in één klap!Kortom, er is bijna geen reden om geen lakleren schoenen te dragen.

Bij Nelson hebben wij in ieder geval geen lak aan lakleer: kom langs bij één van onze winkels of op Nelson.nl voor de mooiste lakleren schoenen. Veel shopplezier!