Quiz it! De perfecte tas voor jouw moeder

Aanstaande zondag is het zo ver, dan is het Moederdag! Dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Dat doe je natuurlijk met een ontbijtje op bed, een lieve kaart en natuurlijk een leuk cadeau. Maar wat moet je dit jaar nou weer geven? Ieder jaar hetzelfde cadeautje is niet verassend meer. Een bodylotion, parfum of een doos bonbons is nu ook niet bepaald origineel, hoewel ze daar vast en zeker ook wel blij mee is. Wil je je moeder écht een keer verwennen? Doe haar dan een tas cadeau! Want een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben, toch? Daarbij zijn de tassen bij Nelson speciaal voor Moederdag met 15% korting. Van het overgebleven geld kan je nog een bosje bloemen kopen!

En dan komt de volgende vraag: Welke tas vindt mijn moeder het mooist? Tja, zoiets blijft altijd lastig. Maar niet getreurd! Speciaal voor degenen die het moeilijk vinden om de perfecte tas te scoren, hebben wij een handige quiz gemaakt. Zo vindt je de juiste tas voor je liefste moeder.

1. Jouw moeders mode-motto is:
A. Less is more
B. Fashion fades, but style is forever
C. The more, the better!

2. Jouw moeders lievelingsschoenen zijn:
A. Die comfortabele wandelschoen of instapper
B. Dat waren volgens mij een paar pumps of ballerina’s
C. Mijn moeder kan je uittekenen in haar trendy sneakers met gouden accenten

3. Mijn moeder houdt niet van:
A. Tierelantijntjes en glimmertjes; hoe rustiger, hoe beter
B. Modern; klassieke ontwerpen vallen meer in de smaak
C. Minimalistisch; alles moet opvallen!

4. Haar droomvakantie:
A. Een wandelvakantie in de Scandinavië of in de Ardennen
B. Een citytrip naar Londen of Parijs, om te kunnen shoppen bij de luxe modehuizen
C. Een all inclusive tripje naar een warm, tropisch oord

5. Mijn moeders kledingkast bestaat voornamelijk uit de volgende kleuren:
A. Natuurlijke kleuren, zoals groen, grijs of bruin
B. Klassiek kleurenpatroon, zoals wit, zwart, (donker)blauw en rood
C. Hippe tinten, zoals roze, beige en veel metallic

Kies het antwoord wat het meest van toepassing is. Tel het aantal gekozen letters en lees hieronder de uitslag!

Meeste A: Jouw moeder houdt van modern, minimalistisch en van kwaliteit. Jouw moeder houdt van Ecco! Ecco heeft tassen van het mooiste leer in Scandinavisch design. Speciaal voor vrouwen die van mode én van praktisch houden. Met voldoende vakjes kan zij moeiteloos haar Labello, flesje water en huissleutels vinden. Ideaal!

Meeste B: Jouw moeder is een dame die waarschijnlijk valt voor de tassen van Ara, Gabor of Marco Tozzi. Deze merken maken tassen die de perfecte combinatie hebben van klassiek en modieus, met voldoende ruimte voor haar toilettas en portemonnee. Tassen die klasse uitstralen, met her en der een subtiel accent. Voor de elegante vrouw!

Meeste C: Opvallend en hip, net als jouw moeder! Dan zijn Rieker en Tamaris de perfecte merken voor haar. Met goudkleurige accenten en metallic materialen zijn deze tassen echte eyecatchers. De tassen hebben de ideale maat, waardoor er ook lekker veel in past. Handig voor als ze altijd veel bij zich heeft!

nelson-blog-nelson-quiz-it-de-perfecte-tas-voor-jouw-moeder-2.jpg

nelson-blog-nelson-quiz-it-de-perfecte-tas-voor-jouw-moeder-3.jpg