Onderhouden van lichte materialen

Fijne stappers in lichte kleuren, je ziet ze overal en het is dus wel duidelijk dat dit de schoenen trend van het moment is.

Fijne stappers in lichte kleuren, je ziet ze overal en het is dus wel duidelijk dat dit de schoenen trend van het moment is. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze deze leuke kleurtjes behouden? In dit blog vertel ik het je!

Beter voorkomen dan genezen
Helaas zal je je lichte schoenen nooit zo mooi schoonhouden als dat ze net uit de doos kwamen, maar er is genoeg te doen om de meeste schade te voorkomen. Denk hierbij aan water- en vuil afstotende sprays. Zo vind je op onze website bijvoorbeeld de Power Protector. De Bama Power Protector is niet geschikt voor imitatie materialen. Om deze reden hebben we een nieuwe Bama sneaker lijn. De Bama sneaker protect is geschikt voor alle materialen en bevat ook een UV-filter, zodat je schoenen niet verkleuren. Wel zo handig met de zomer op komst! Tip: deze spray is ook te gebruiken op tassen en meubels. Breng de spray regelmatig aan voor optimale bescherming

How to
Zijn je geliefde schoenen toch een beetje vies geworden? Dan is het nog niet te laat. De Bama sneaker clean laat je schoenen er weer stralend uitzien. Borstel het ergste vuil voorzichtig van de schoenen af, en breng het product aan door middel van de spons applicator die op de flacon zit. Wrijf schoon met een droge doek en laat even een minuut of 30 staan, en je bent klaar. Dit product is ook super fijn voor lichtgekleurde zolen. Ik gebruik het zelf altijd voor mijn Vans na een avondje stappen.

Wil je je schoenen nog wat extra verzorging geven? Dit kan met de Bama sneaker care. Dit is een soort foam, lijkt een beetje op haarschuim, en hiermee smeer je de schoenen in waarna ze er weer supermooi uit zien. Zie het als een bodylotion voor je schoenen. Voor alle verzorgingsproducten kun je ook terecht in een van onze Nelson winkels, waar we je graag adviseren!