Nieuw: Ara Fusion4!

Misschien heb je hem al gespot in de nieuwe Ara folder. De splinternieuwe aanwinst in de Ara collectie: Fusion4! Met deze schoen slaat Ara een geheel nieuwe weg in met een vernieuwde binnen- en buitenzool die naast ultiem comfort ook is voorzien van een modern design!

Misschien heb je hem al gespot in de nieuwe Ara folder. De splinternieuwe aanwinst in de Ara collectie: Fusion4! Met deze schoen slaat Ara een geheel nieuwe weg in met een vernieuwde binnen- en buitenzool die naast ultiem comfort ook is voorzien van een modern design!

nelson-blog-nelson-nieuw-ara-fusion4-2.jpg

Past
De Ara Fusion4 sneaker past altijd. Altijd? Jazeker, door de speciale vormgeving zoals een vernieuwde (uitneembare)binnenzool en een buitenzool die zich vormt naar je voet zit de schoen als gegoten. Verder is de buitenkant gemaakt van fly-knit materiaal waardoor deze heerlijk flexibel en soepel is.

Eenvoudig
De sneaker is voorzien van een ‘HiFlex-bovenmateriaal’, wat inhoud dat je geen last hebt van drukpunten. Ook heeft de schoen een zogenoemde ‘Dynergy‘ zool die schokken absorbeert, je gewicht verdeeld over de hele zool en de voet goed laat afrollen door zijn flexibiliteit. Kortom, je loopt op wolken en het voelt bijna alsof je geen schoenen aan hebt!

Altijd
Naar je werk, tijdens een stevige wandeling of wanneer je moet vriendinnen een avondje uit gaat… de moderne, tijdloze Fusion4 style je eenvoudig bij iedere outfit. Of die nu sportief, casual of super fashionable is. De sneaker is uitgevoerd in diverse kleuren die gemakkelijk matchen, zoals grijs en zwart. Draag ze  bijvoorbeeld onder een casual jeans of ga voor een hippe voorjaarslook met een plooirok! Een leuke top erop en je bent ready to go!