Nieuw bij Nelson: G-Star schoenen!

Bij het merk G-Star denk je waarschijnlijk direct aan de stoere denim kleding. Maar inmiddels heeft het merk de collectie uitgebreid met ook schoenen. Net als bij de kleding staat bij de schoenen van G-Star de denim-filosofie voorop. De collectie is gemaakt van stoere, duurzame materialen en overal zie je de denim-invloeden terug die kenmerkend zijn voor het merk. Benieuwd geworden naar de najaarscollectie van G-Star? Lees dan snel verder.

Over G-Star schoenen

De G-Star schoenen collectie bestaat dit najaar uit stoere modellen voor dames en heren. G-Star zorgt ervoor dat elke klinknagel en elke veter met maximale aandacht voor details worden ontworpen. Net als met de kledingcollectie biedt G-Star ook met de schoenen een moderne kijk op klassieke designs, dit zie je in de Nelson collectie bijvoorbeeld terug bij de G-Star chelseaboots. En het leuke van de G-Star collectie? Het gebruik van verschillende soorten materialen in één schoen maakt dat elk model een unieke look heeft!

G-Star Raw - Chelseaboots - Zwart
G-Star Raw Kafey - Chelseaboots - Beige
G-Star Raw Noxer - Veterboots - Beige

De G-Star collectie

De G-Star damescollectie bestaat dit najaar uit toffe boots, die niet alleen comfortabel zijn om op te lopen maar jouw outfit ook een trendy look geven. Chunky boots zijn namelijk een enorme trend dit seizoen, en hier speelt G-Star perfect op in. Zo zien we toffe chelseaboots in hippe najaarskleuren zoals donkergroen, beige en natuurlijk classy zwart. Is een comfy en casual veterboot meer iets voor jou? Ook die shop je bij G-Star. De grove zolen onder de veterboots geven de schoenen de kenmerkende stoere G-Star look. En leuk detail: alle G-Star modellen zijn voorzien van het iconische G-Star embleem dat ook op jeans en kleding bevestigd wordt.

G-Star Raw Kafey - Chelseaboots - Groen
G-Star Raw Noxer - Veterboots - Zwart
G-Star Raw Noxer - Veterboots - Groen

Benieuwd naar de volledige G-Star collectie voor zowel dames als heren? Het volledige aanbod shop je hier. Of kom langs in een van onze Nelson winkels!