zondag 30 april 2017

Maak een statement met G-star

Bij het merk G-star denk je waarschijnlijk direct aan de stoere denims. De echte G-star fans weten echter dat je niet alleen voor kleding maar ook voor Footwear bij dit van oorsprong Nederlandse merk terecht kunt. Net als in de kleding staat ook in de Footwear lijn de demin-filosofie voorop. De collectie is gemaakt van stoere, duurzame materialen en overal zie je de denim-invloeden terug. De Nelson collectie biedt dit voorjaar voor heren lageen hoge sneakers in diverse kleuren van blauw (hoe kan het ook anders) tot army green en zwart. 

nelson-blog-nelson-maak-een-statement-met-gstar-2.jpg Rovulc
Maar ook de witte sneaker trend wordt niet overgeslagen. Maak kennis met de witte G-star sneaker uit de Rovulc-collectie. De nieuwste toevoeging aan het G-star Footwear assortiment, waarbij de deminfilosofie wordt toegepast op het klassieke sneaker silhouet.

De Rovulc-sneakers zijn ontworpen om al je avonturen en herinneringen mee te dragen. Bij elke stap die je zet, worden ze namelijk comfortabeler en krijgen ze meer karakter. Het resultaat is een 100% uniek persoonlijk basisstuk dat zich aanpast aan jouw lifestyle. Van vervagingen tot stoere kreukels de Rovulc vertelt jouw verhaal, op jouw manier.

De Rovulc collectie is geïnspireerd op de Tsjechische herensportschoenen uit de jaren '30. Bij Nelson vind je de witte variant. De sneaker heeft een stevige buitenzool, gemaakt van natuurlijk gevulkaniseerd rubber. Met de grof geribbelde neus, de metalen oogjes en platte gewaxte veters is  de Rovulc niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol. Het stoffen bovenwerk zorgt daarbij voor een nonchalante look en veel comfort.  Badslipper
Genoeg sneakers in de kast? Ga dan voor de G-star badslipper! De badslipper is weer terug van weggeweest en G-star heeft een hele leuke in het denim blauw, volledig uitgevoerd in rubber. Niet alleen heel comfortabel zodra deze zomer de temperatuur boven de 20+ graden komt, maar de echte stijliconen dragen ze heel gedurfd met een paar.. witte sokken!

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer