donderdag 31 augustus 2017

Kids musthave: Skechers Energy Lights!

Wanneer de kids het nieuwe schooljaar instappen, doen ze dat natuurlijk wel graag op de mooiste schoenen. Bij Nelson shop je nu de nieuwste Skechers Energy Lights sneakers, waarmee de kids gegarandeerd de show stelen op het schoolplein!

nelson-blog-nelson-kids-musthave-skechers-energy-lights-2.jpg Trend
We zien ze dit najaar overal opduiken, want ze zijn hipper dan ooit: schoenen met LED lampjes! Verschillende merken bieden de leukste modellen en zo komt Skechers met de Energy Lights sneakers voor jongens en meisjes. Door de eenvoudige sportieve look vallen de (18!!) lampjes extra op en zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. De schoenen zijn verkrijgbaar in neutraal zwart en wit. Wil je het echt bont maken? Ga dan voor de metallic variant! Zo werkt het
De schoenen zijn voorzien van een aan- en uitknop op de tong van de schoen. Hiermee kun je wisselen tussen maar liefst 11 lichtstanden. Je kunt ze zelfs laten knipperen, hoe gaaf is dat?! Natuurlijk kun je de lampjes ook even uitzetten, zodat de batterij niet te snel leeg loopt. Ze gaan dan tot wel 6 uur mee! Toch leeg? Dan laad je ze weer gemakkelijk op doormiddel van de meegeleverde USB kabel. De sneakers zijn verder gemaakt van zacht leer en zijn dus goed te onderhouden, ook in de wintermaanden. Kind blij, jij blij!

Zo style je ze

Eigenlijk hoef je over de outfit niet meer na te denken, want de schoenen zijn al een feestje op zich! Hou je toch van mixen en matchen? Stem de kleur van de lampjes dan af op de kleur van de kleding of accessoires zoals een schooltas. Zo stap je stijlvol het schoolplein op!

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer