Goede voornemens: deze iconen moet je hebben!

Het hoeft niet eens een voornemen te zijn, maar iedereen haalt in januari de bezem weer door het huis.

Het hoeft niet eens een voornemen te zijn, maar iedereen haalt in januari de bezem weer door het huis. En daarbij kom je dus ook langs jou geweldige schoenencollectie. Maar kan jij met deze collectie wel fris het nieuwe jaar door en is deze wel compleet? Deze drie basics moet iedereen hebben staan!

De schoen die niemand mag missen in zijn schoenencollectie is toch wel de schoen van Converse. De All Star van Converse is een canvas schoen met een rubberen zool in verschillende kleuren te krijgen. Deze schoen werd voor het eerst al in 1917 gedragen en is nooit meer weg gegaan. Een schoen die altijd trendy is gebleven is de perfecte schoen voor jou collectie. Daarnaast kan je met deze schoen heel lang doen, want all stars worden steeds mooier hoe ouder ze worden. Ideaal als jij dus niet altijd even netjes bent met jouw schoenen.

De tweede schoen die iedereen wil voor zijn schoenencollectie is de veterschoen ‘desert boot’ van Clarks. Deze veterschoen is net als Converse een schoen uit de 19e eeuw. Een schoen met een hoge kwaliteit, vakmanschap en draagcomfort. Hij is beschikt over een natuurlijke uitstraling en heeft zacht leer. Deze schoen is perfect voor vele gelegenheden. Je kan hem zowel netjes dragen onder een pantalon of voor de dames een jurkje maar draag je de schoen onder een baggy broek met een grove trui erop staat het net zo goed. De ‘desert boot’ van Clarks is daarom een unisex schoen en draagbaar voor iedereen.

De laatste en zeker één om niet te vergeten voor jou frisse schoenkast is de gele Timberland Classic veterboot. Deze stevige schoen is perfect voor al die dagen hard werken dit jaar of misschien wel die lange vermoeiende schooldagen. Met deze schoen weet je dan zeker dat je geen zere voeten hebt eind van de dag. Daarnaast is de yellow boot een iconische schoen in de schoenenwereld om zijn knallende gele kleur. En nu nog een supertof accent bij jou outfit.

Van Converse, Clarks en Timberlands zijn er nog veel meer kleuren en modellen online en in de winkel.