donderdag 25 februari 2016

De beste kinderschoenen voor de voorjaarsvakantie

Waar de ene helft van Nederland de voorjaarsvakantie er al bijna weer op heeft zitten, moet hij voor de andere helft nog beginnen! Het zonnetje laat zich af en toe weer zien en dus trekken we er op uit om leuke dingen te gaan doen met de kids! Een dagje in een pretpark of klimmen en klauteren in het bos… er zijn genoeg avonturen te beleven! En als je dan de hele dag op pad bent, is een goed paar kinderschoenen dus onmisbaar. Maar welke trek je ze aan? Wij geven je tips en vertellen je meer over de voorjaarstrends van dit seizoen!

Trek er op uit met stevige boots

Wanneer het zonnetje schijnt is de natuur op z’n mooist. Trek het bos in, maak een wandeling op het strand of ga gewoon gezellig naar de speeltuin. De kinderen zijn vol energie en klimmen en klauteren er op los. Heerlijk, maar kinderschoenen krijgen het vaak wel zwaar te verduren. Zorg daarom dat de kids een paar stevige boots aan hebben. Deze zorgen er ook gelijk voor dat de voeten goed beschermd blijven tegen stoten, vallen en koude tenen! Denk aan merken als Timberland of Dr. Martens die voorzien zijn van een dikke zool en gemaakt zijn van stevig materiaal. Liggen er toch nog wat regenplassen hier en daar, ga dan voor een paar waterdichte Bergstein regenlaarsjes! Denk er aan om de schoenen van te voren goed in te sprayen. Zo blijven ze beschermt tegen vocht en vuil. Hoe je ze na afloop weer goed schoon krijgt? Dat lees je hier.

Op stap met comfortabele sneakers

Zit het weer niet zo mee en komt er toch af en toe een bui over drijven? Dan zijn er gelukkig nog een heleboel binnen activiteiten te bedenken! Ga naar een indoor speelparadijs of plan een bioscoopbezoek. En als je kinderen wat ouder zijn is een museum ook een leuk alternatief! Trek de kids een paar comfortabele sneakers aan, zodat ze er met gemak de hele dag op kunnen lopen. Merken als Skechers, Nike en New Balance hebben sportieve kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Deze zijn eveneens voorzien van een fijn voetbed en bieden goede steun.

De voorjaarstrends

Na de voorjaarsvakantie beginnen de kids weer fris en opgeladen aan het nieuwe seizoen. Dan wil je natuurlijk wel graag de show stelen op het schoolplein! Dit voorjaar zien we voor meisjes veel zoete pastelkleuren, het liefst gemixt met metallic. Kijk bijvoorbeeld eens bij Orange Babies, Bunnies of Clic! Verder zien we veel invloeden uit de natuur, zoals planten en bloemen. Voor jongens blijven sneakers hot en happening. Kies voor een model in één kleur (inclusief zool en veters), zodat je helemaal on trend bent. Deze vind je bijvoorbeeld bij Converse of Vans.

nelson-blog-nelson-de-beste-kinderschoenen-voor-de-voorjaarsvakantie-2.jpg nelson-blog-nelson-de-beste-kinderschoenen-voor-de-voorjaarsvakantie-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer