woensdag 19 mei 2021

De 4 leukste buitensporten voor (kleine) groepen!

We hebben er met z'n allen een lange tijd op moeten wachten, maar vanaf deze week is het weer zo ver. We mogen eindelijk weer sporten! De sportscholen openen en ook buiten zijn er steeds meer mogelijkheden om met een klein groepje aan jouw wekelijkse workout te voldoen. Ik kan mij zo voorstellen dat je kennis over workouts een béétje is weggezakt door de lockdown, daarom vertel ik je in deze blog alles over de 4 leukste buitensporten voor (kleine) groepen.

Dit zijn de 4 leukste buitensporten om in een kleine groep te doen:

  1. Yoga. Makkelijk te doen in je eentje, maar net zo leuk met een ander. Zorg voor een paar flexibele schoenen.
  2. Wandelen. Kies voor stevige wandelschoenen waar je de hele dag op kunt lopen.
  3. Bootcamp. Daag jezelf en je vrienden uit om alles te geven in een intensieve bootcamp.
  4. Hardlopen. Dit doe je natuurlijk op dempende, lichtgewicht sneakers.

Yoga

Yoga is niet voor niets bij veel mensen erg populair. Het heeft dan ook enorm veel voordelen. Zo vergroot je je flexibiliteit, worden je spieren versterkt, verbetert je lichaamshouding en helpt het je te ontspannen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. En omdat je je lichaam tijdens yoga in allerlei ingewikkelde posities brengt, is niet alleen flexibele kleding maar ook schoenen erg belangrijk. De Skechers met GogaMat voetbed zijn hier dan ook perfect voor, je vindt ze in onder andere de Flex Appeal modellen!

Wandelen

Wandelen was natuurlijk al populair sinds de start van de lockdown vorig jaar, maar is ook nu nog steeds een geliefde activiteit. Wandelen heeft dan ook veel gunstige effecten, zoals een gelukkiger gevoel en gezondere gewrichten. Er wordt zelfs gezegd dat wandelen gezonder is dan hardlopen! Neem een drankje en een kleine snack mee en loop een mooie route met je beste vriend(in). Met een paar GriSport wandelschoenen wandel je dan ook de hele dag door met comfort.

GriSport Arizona - Wandelschoenen - Blauw
Teva Tirra - Sandalen - Oranje

Bootcamp

Ook een intensieve bootcamp kan heerlijk in de buitenlucht met een select groepje vrienden of familie. Je hebt zo een full body workout in één uur, wordt snel fit en een bootcamp is naast een fysieke ook een mentale training. Wedden dat jij je helemaal voldaan voelt na deze workout? Belangrijk bij zo intensief bewegen is een paar schoenen met ultieme comfort en grip. Skechers Uno zijn hiervoor dan ook perfect geschikt.

Skechers Uno Wild Streets - Lage sneakers - Beige
Skechers Street Uno - Lage sneakers - Rood

Hardlopen

"Hardlopen, wat saai", zal je misschien denken. Tuurlijk, je kan in je eentje hardlopen, maar in een klein groepje is dit toch veel leuker? Wissel in beurten voor degene die de looproute mag bepalen, zodat je ook eens iets anders ziet dan je eigen standaard loopje. Zo zie je je vrienden op een veilige, en super gezonde manier! Tijdens het hardlopen is een paar lichtgewicht sneakers met veel demping en grip natuurlijk ideaal, kijk daarom eens bij ons gloednieuwe merk On Running!

On Running Cloud - Lage sneakers - Wit
On Running Cloud X - Lage sneakers - Zwart

Geschreven door

Amber

Amber

Blogger, Marketing medewerker