Timberland Euro Trekker
Timberland Euro Trekker

Hoge sneakers

Timberland Euro Trekker Hoge sneakers - groen

129,99
v.a. 116,99
Kies je maat
40
41 laatste!
41,5 laatste!
42
43
43,5
44
45
46
47,5
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Timberland Euro Trekker
Artikelnummer 1141104314-81

Timberland Euro Trekker heren sneaker

Ga jij graag op pad en houdt regen je niet tegen? Dan is dit de perfecte sneaker voor jou.

Uitgevoerd in een combinatie van duurzaam geproduceerd nubuckleer en ReBOTL-textiel dat voor minstens 50% bestaat uit gerecyclede plastic flessen die jaarlijks uit de oceanen worden gehaald.

Tevens gevoerd met het gerecyclede ReBOTL-textiel. Door de Defender Repellant System-behandeling is het materiaal beter bestand tegen water en vuil.

Voorzien van een OrthoLite-voetbed wat de hele dag een gegarandeerde demping en geeft goede doorademing van de sneaker geeft.

De EVA-tussenzool geeft de sneaker een uitstekende schokabsorptie. Doordat de schokken opgevangen worden en worden verdeeld over de voet raken deze minder snel vermoeid.

Afgewerkt met een slijtvaste rubberen zool met grof profiel. Hierdoor ervaar je goede grip en stabiliteit op elke ondergrond.

Artikel
1141104314-81
Merk
Categorie
Hoge sneakers
kleur
Groen
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Nubuck, nylon en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces en gemaakt met gerecycled materiaal
Het Amerikaanse Timberland werd in 1952 opgericht als de ‘Abington Shoe Company’. Later in 1978 werd de naam Timberland gebruikt, omdat dit beter past bij het sportieve, outdoor karakter. Het merk werd dan ook bekend dankzij de iconische 'yellow boot' die nu nog steeds in de collecties is terug te vinden. De collecties van Timberland staan bekend om hun hoge kwaliteit materialen en stevige pasvorm. Hierdoor zijn de schoenen comfortabel genoeg om het hele jaar door te dragen!
Timberland

Laden..