Skechers Hands Free Slip-Ins Go Run Consistent
Skechers Hands Free Slip-Ins Go Run Consistent

Instapschoenen

Skechers Hands Free Slip-Ins Go Run Consistent Instapschoenen - beige

89,99
v.a. 89,99
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Skechers Hands Free Slip-Ins Go Run Consistent
Artikelnummer 1210107681-71

Skechers Hands Free Slip-Ins Go Run Consistent dames sneaker

Stap nu makkelijk zonder handen je work-out schoenen in met de nieuwe Hands Free Slip-Ins GoRun. Wanneer de schoenen vies zijn kun je ze ook nog eens makkelijk in de wasmachine wassen!

Uitgevoerd in mesh-textiel om een goede doorademing te garanderen.

Gevoerd met textiel. Dankzij de ingebouwde schoenlepel en dikke Heel Pillow wordt de Hands Free Slip-in methode mogelijk gemaakt.

Voorzien van het Air Cooled Memoryfoam-voetbed. Deze biedt optimale demping en heeft een goed vocht- en warmte afvoerende werking die de voeten op aangename temperatuur houdt.

Afgewerkt met een GoRun-loopzool die een extreem goed schokabsorberend effect heeft wat de voeten de hele dag energiek houdt. De rubberen loopzool biedt daarnaast goede grip.

Artikel
1210107681-71
Merk
Categorie
Instapschoenen
kleur
Beige
pasvorm
Groot
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Al bijna 30 jaar ontwikkelt Skechers producten die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. Deze kenmerken vormen de basis van het meest veelzijdige assortiment binnen de markt. Skechers schoenen voldoen aan de wensen van de klant op gebied van footwear voor heren, dames en kinderen wereldwijd. Skechers biedt voor ieder wat wils; van casual lifestyle collecties en een kindercollectie met lampjes tot high performance sportproducten. Deze collecties samen vertegenwoordigen alles waar Skechers voor staat. .
Skechers

Laden..