Sendra 13857 Blues Strong
Sendra 13857 Blues Strong

Bikerboots

Sendra 13857 Blues Strong Bikerboots - bruin

269,99
v.a. 269,99
Kleur: bruin
Kies je maat
36 laatste!
37
38
39 uitverkocht
Ontvang melding
40 uitverkocht
Ontvang melding
41
42 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Sendra 13857 Blues Strong
Artikelnummer 24469221-61

Sendra 13857 Blues Strong dames cowboylaars

De handgemaakte cowboyboots van Sendra stralen vakmanschap en klasse uit. Met een paar stevige boots kun je jaren mee doen.

Vervaardigd uit gewaxt nubuckleer van hoge kwaliteit en voorzien van een Gaucho-belt over de wreef met leuke turquoise details. Het leer is stevig volnerfleer wat mooier wordt naarmate het meer gebruikt wordt.

Gevoerd met leer wat met het ademend vermogen bevorderend is voor het voetklimaat en de voeten op aangename temperatuur houdt.

Voorzien van een leren voetbed met foam-onderlagg voor aangename demping. Het leer zorgt voor een goede warmteregulatie waardoor de boot langer fris blijft.

Afgewerkt met een leren loopzool die met de GoodYear-standaard aan de schoen is gestikt. Dit is een duurzamere techniek en garanderen een langere levensduur van de aanhechting.

Houdt er rekening mee dat Sendra-leer stevig is en uitgelopendient te worden voor dit naar de voet gaat staan. Een plastic zakje om de sok kan helpen om het aan- en uit-trekken te vergemakkelijken de eerste keren. Als je ze eenmaal hebt ingelopen is de pasvorm heel fijn en ben jij helemaal on trend!

Artikel
24469221-61
Merk
Categorie
Bikerboots
kleur
Bruin
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer
materiaal buitenkant
Nubuck
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Leer en rubber
hakhoogte (in cm)
3,5
schachtwijdte (in cm)
32
schachthoogte (in cm)
16
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Het succesverhaal van het merk Sendra begon meer dan 100 jaar geleden. Sindsdien staat Sendra bekend als een van de meest belangrijke laarzenmerken ter wereld. Elk paar Sendra laarzen wordt met de hand gemaakt, een proces dat uit 250 stappen bestaat. De kwaliteit, het comfort en het vakmanschap zijn ongeëvenaard: dit zul je direct merken wanneer je jouw Sendra laarzen draagt!
Sendra

Laden..