Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Timberland schoenen bij Nelson

Schoenen van Timberland staan bekend om de hoge kwaliteit. De schoenen zijn altijd stevig en comfortabel. In 1952 werd het merk opgericht onder de naam ‘Abington Shoe Company’. Vanaf 1978 werd de naam Timberland gebruikt, omdat dit beter past bij het sportieve, outdoor karakter van de collecties. Sindsdien biedt Timberland verschillende collecties damesschoenenherenschoenen en kinderschoenen.

De collecties variëren van slippers en sandalen tot veterschoenen en stevige boots. Voor elk seizoen zijn er dus passende modellen te vinden. Dames kunnen naast de stevige outdoor modellen ook gaan voor een mooie hak of een trendy sandaal. Voor heren heeft Timberland mooie instapschoenen en veterschoenen van leer of stof in diverse kleuren. Schoenen van Timberland zijn ook ideaal voor de groeiende kindervoetjes. Doordat ze gemaakt zijn van stevig leer met een comfortabel voetbed ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Ook de sandalen zijn perfect geschikt voor een dag buitenspelen en rennen op het schoolplein of in de buurt!

Wil je meer weten over de Timberland collectie? Kom dan gerust eens langs in één van onze winkels. Of bestel je schoenen makkelijk online voor 22:00 uur, dan heb je ze meestal de volgende dag al in huis!

 

Filters