Pikolinos Canarias
Pikolinos Canarias

Pumps

Pikolinos Canarias Pumps - cognac

109,99
v.a. 109,99
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Pikolinos Canarias
Artikelnummer 26450710-63

Pikolinos Canarias dames sandaal

Deze duurzaam vergaarde sandalen van Pikolinos zijn trendy en ook nog eens goed voor het milieu!

Het bovenwerk is volledig uitgevoerd in leer en heeft een geweven detail op de voorvoet. Daarnaast is de enkelband verstelbaar dankzij de gesp sluiting.

De binnenzijde is tevens uitgevoerd in leer wat zorgt voor een aangename pasvorm die fijn meerekt met de vorm van de voet.

Het leren voetbed zorgt voor extra comfort bij iedere stap dankzij de fijne kussens op de binnenzool die zorgen voor een fijne demping.

De loopzool is gemaakt van rubber wat er voor zorgt dat deze schoen gripvast is. De hak heeft een hoogte van 7 cm.

Artikel
26450710-63
Merk
Categorie
Pumps
kleur
Cognac
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
7
sluiting
Gesp
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Pikolinos schoenen is in 1984 opgericht. Pikolinos is een merk met veel persoonlijkheid. Pikolinos is gebaseerd op de mediterrane levensstijl, met zijn lichte kleuren en zachte en relaxte karakter. De exclusiviteit van het merk Pikolinos wordt gewaarborgd in het productieproces van elk model: nieuwe technieken maken het mogelijk de schoenen een hoogwaardige kwaliteit te geven en het dragen van Pikolinos wordt hiermee een onvergetelijke ervaring. Het leer waar de schoenen van gemaakt zijn is zorgvuldig geselecteerd door Pikolinos in een apart proces en is onderworpen aan complexe bewerkingsprocessen. Het leer dat gebruikt wordt, wordt enkel natuurlijk behandeld zodat het zacht blijft. De lijnen van de Pikolinos zijn uniek, flexibel en functioneel. Naast de speciale kleuren, die in het ontwerp worden gebruikt, is het slijtageniveau dankzij de hoge kwaliteit minimaal.
Pikolinos
Bekijk meer

Laden..