Gezien in de folder!
Najaarsaanbiedingen
Ecco Soft 7 Wedge - Instapschoenen - Zwart
Ecco Touch 15 - Chelseaboots - Zwart
Ecco Elaina - Hoge laarzen - Zwart
Ecco Elaina - Veterboots - Bruin
Ecco Touch 15B - Veterboots - Zwart
Ecco Soft 7 Tred - Veterschoenen - Bruin
Ecco Jamestown - Veterboots - Bruin
Ecco Biarritz - Hoge nette schoenen - Bruin
Ecco kenton - Veterboots - Zwart
Ecco Soft Classic - Lage sneakers - Zwart
Ecco Soft 7 - Instapschoenen - Zwart

Boordevol techniek

FLUIDFORM

Veel ECCO SOFT sneakers zijn gemaakt met de ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort technologie. Een zacht materiaal wordt direct in de mal van de schoen gespoten, zodat deze zich naadloos aan het bovenwerk hecht zonder lijm of stiksels. Resultaat: een flexibele, lichtgewicht schoen die de natuurlijke vorm en beweging van de voet volgt en zorgt voor optimale vering.

Shock Thru

Je hebt hem vast al wel voorbij zien komen in de diverse zolen van de ECCO ST.1 en EXOSTRIDE collectie. Het herkenbare groene SHOCK-THRU point! Deze zorgt voor twee keer zo veel schokabsorptie en extra veerkracht.

DriTan

In de eigen leerlooierijen, waaronder de looierij in het Brabantse Dongen, wordt het ECCO leer duurzaam gelooid. Nieuw is de ECCO Dri-tan technologie. Hierbij wordt het natuurlijke vocht van de huiden gebruikt, in plaats van toegevoegd water. Het resultaat is een drastische vermindering van het aantal liters water. Per huid bespaart ECCO zo’n 20 liter water. Dit komt neer op 25 miljoen liter per jaar! 

Gore Tex Surround

Diverse ECCO sneakers waaronder MULTI-VENT collectie is voorzien van GORE-TEX Surround technologie. Dankzij deze technologie geniet je van 360° ademenend vermogen rondom de hele voet én zijn de schoenen 100% waterproof.

ECCO & Nelson

De samenwerking tussen Nelson en ECCO kent een lange geschiedenis. ECCO was ooit een van de eerste échte merken die we verkochten. Behalve dat je een uitgebreide ECCO collectie kunt vinden in onze Nelson winkels en op nelson.nl, exploiteert Nelson ook 40 ECCO brandstores op A1 locaties in Nederland. De ECCO collectie kenmerkt zich door kwalitatief goede schoenen met een prachtig Scandinavisch design. Geen wonder dat ECCO ieder seizoen een belangrijk deel uitmaakt van onze collectie.

Volg de voet

Sinds het merk ECCO in 1963 het licht zag, vindt ECCO het zaak om mooie schoenen te maken die vooral comfortabel zijn. De ideologie van ECCO is simpel maar uniek; ECCO schoenen volgen de voet en niet andersom. Voor het creëren van zo veel stijl en comfort is alleen een tekentafel niet voldoende. Daarom heeft ECCO naast designers ook eigen fabrieken en leerlooierijen. Eén paar schoenen gaat door 220 handen voor hij uiteindelijk in de winkel terecht komt.

ECCO klantenkaart

Met de ECCO klantenkaart spaar je in de ECCO brandstores bij iedere aankoop voor 25.- korting. Heb je nog een klantenkaart? Vraag er een aan in de ECCO brandstore en spaar mee. Zo wordt het kopen van ECCO schoenen nog leuker.

Laden..