Ecco Granier - Chelseaboots - Zwart
Ecco Street 720 W - Hoge sneakers - Zwart
Ecco Shape 35 Sartorelle - Enkellaarsjes - Zwart
Ecco Multi-vent W Sierra - Lage sneakers - Roze
Ecco Retro - Lage sneakers - Multi
Ecco Shape 35 Sartorelle - Chelseaboots - Zwart
Ecco MX Mid - Hoge sneakers - Taupe
Ecco Biom 2.1 X Country - Lage sneakers - Zwart
Ecco ByWay Tred - Lage sneakers - Bruin
Ecco Grainer - Veterboots - Zwart
Ecco Street 720 - Lage sneakers - Groen
Ecco Retro - Lage sneakers - Blauw
Ecco Street 720 - Lage sneakers - Ecru
Ecco Retro - Lage sneakers - Rood
Ecco Street 720 - Lage sneakers - Wit

Boordevol techniek

FLUIDFORM

Veel ECCO SOFT sneakers zijn gemaakt met de ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort technologie. Een zacht materiaal wordt direct in de mal van de schoen gespoten, zodat deze zich naadloos aan het bovenwerk hecht zonder lijm of stiksels. Resultaat: een flexibele, lichtgewicht schoen die de natuurlijke vorm en beweging van de voet volgt en zorgt voor optimale vering.

Shock Thru

Je hebt hem vast al wel voorbij zien komen in de diverse zolen van de ECCO ST.1 en EXOSTRIDE collectie. Het herkenbare groene SHOCK-THRU point! Deze zorgt voor twee keer zo veel schokabsorptie en extra veerkracht.

DriTan

In de eigen leerlooierijen, waaronder de looierij in het Brabantse Dongen, wordt het ECCO leer duurzaam gelooid. Nieuw is de ECCO Dri-tan technologie. Hierbij wordt het natuurlijke vocht van de huiden gebruikt, in plaats van toegevoegd water. Het resultaat is een drastische vermindering van het aantal liters water. Per huid bespaart ECCO zo’n 20 liter water. Dit komt neer op 25 miljoen liter per jaar! 

Gore Tex Surround

Diverse ECCO sneakers waaronder MULTI-VENT collectie is voorzien van GORE-TEX Surround technologie. Dankzij deze technologie geniet je van 360° ademend vermogen rondom de hele voet én zijn de schoenen 100% waterproof.

Phorene

ECCO’s revolutionaire PHORENE ™ tussenzoolmateriaal is ultralicht, opmerkelijk zacht en biedt langdurige demping. Hoewel de laag dun is, zorgt het materiaal met hoge dichtheid nog steeds voor een zeer hoge energie teruggave.

Laden..