Terug naar boven

Herenschoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Sportieve Converse herenschoenen

Al in 1908 begon Converse met het maken van rubberen schoenen die vooral waren bedoeld als 'overschoenen'. Al snel werden dit rubberen sneakers en in 1920 kreeg de eerste basketbalsneaker van canvas een naam: de All Star. Inmiddels worden deze schoenen allang niet meer gebruikt voor basketbal wedstrijden en zien we de hoge en lage sneakers en gympen overal terug in het straatbeeld. Bij Nelson vind je diverse Converse schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. De ‘All Star’ vind je bij Nelson in heel veel verschillende modellen, kleuren en prints. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten van stevig leer, wat zorgt voor extra steun.

In de Converse herencollectie bij Nelson heb je eveneens de keuze uit lage canvas modellen die heerlijk draagt in de zomermaanden en een hogere variant voor in de herfst. Wordt het echt koud? Dan vind je in de collectie leren modellen met een warme binnenvoering. Zo kun je dus het hele jaar door genieten van sportieve Converse schoenen!

Bestel je schoenen op werkdagen voor 22:00 en je hebt ze in de meeste gevallen de volgende dag als in huis. Bovendien betaal je boven de € 39,95 geen verzendkosten en kun je je schoenen gratis retourneren in één van onze ruim 100 winkels. Meer vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via webshop@nelson.nl of bel 088-0088112.

Filters